Teknoloji
28 Ara 2020 12:33 Son Güncelleme: 28 Ara 2020 12:34

BU YILIN EN İYİ AKILLI SAATLERİ! Hangisi tercih edilmeli?

2020’nin en iyi akıllı saatleri listesi ile sizlerleyiz. Bizzat incelediğimiz ürünler arasından yaptığımız listede sıralama yerine farklı kullanıcılara yönelik en iyi akıllı saatleri sizler için listeledik. Listedeki akıllı saatleri Hepsiburada’dan satın almak için; http://hwp.to/34MdMPd Listedeki akıllı saatleri Trendyol’dan satın almak için; https://ty.gl/2gikszvfd

OPPO Watch! Android kullanıcıları için en iyi akıllı saat.

Bir Android telefon için tercih edilebilecek en güzel akıllı saat bizce OPPO Watch olabilir. Tasarımsal olarak Apple Watch’u andırsa da Wear OS içermesi sayesinde Android ekosisteminde çok rahat bir kullanım sağladığının altını çizelim. Google Play Store üzerinden uygulamaları saate indirip yönetme ve yüzlerce uygulama desteği OPPO Watch’u en kullanışlı Android saat yapan etmenlerden biri.

Apple Watch Series 6 / SE! Apple kullanıcıları için en iyi akıllı saat.

Apple bir ekosistem olarak oldukça kullanışlı olması sebebiyle iPhone kullananlar için 2020’nin en iyi akıllı saatleri listesinde tercih elbette Apple Watch Series 6 oldu. Her zaman açık ekran, SPO2 ve diğer önemli detayları ile dikkat çekmekte. Ancak fiyat olarak daha uygun bir saat arayanlar Apple Watch SE tercihinde  bulunabilir. Her zaman açık ekran, EKG ve SPO2 özellikleri dışında tüm Apple Watch özelliklerini barındıran SE modeli, Series 3’e göre daha performanslı ve kullanışlı bir saat.

 

Honor Watch GS Pro! Uzun pil ömrü isteyenler ve sporculara özel.

Honor Watch GS Pro 2020’nin en iyi akıllı saatleri listemizde pil ömrü ile fark yaratıyor. 25 güne varan pil ömrü kendini rakipsiz hale getirmeyi başarmış. Tasarımsal olarak da hem şık hem agresif bir saat olan GS Pro, çift GPS özelliği sayesinde dağcılık, ekstrem sporlar ya da kamp gibi etkinliklerde yolunuzu kaybetmenize engel olur. Rotadan dönüş ile her zaman başladığınız yere dönebilirsiniz. Kayak, golf, bilardo gibi 100’den fazla çok çeşitli spor aktivite takibini de Honor Watch GS Pro ile yapabilirsiniz.

Huawei Watch GT 2 Pro! Şık bir saat arayanlara.

Huawei’nin en yeni akıllı saati olan Watch GT 2 Pro, piyasadaki en şık saat olabilir. Titanyum kasası, safir cam tasarımı ve bileğiniz için seramik tabanıyla özel bir akıllı saat olduğunu belli ediyor. 14 güne varan pil ömrü ile yine uzun süreler boyunca kullanabileceğiniz GT 2 Pro, özel bir hediye olarak da tercih edilebilir bir akıllı saat.

Huawei Watch Fit! Gençler ve uygun fiyatlı saat arayanlara.

2020’nin en iyi akıllı saatleri listemizde fiyat/performans arayan ve genç arkadaşlarımıza yönelik saatimiz elbette var. Huawei Watch Fit tasarımsal olarak gençlerin dikkatini çekebilecek renkli bir tasarıma sahip. 10 güne varan pil ömrü ön plana çıkan akıllı saat, spor takibi ve spor koçluğu da yapabiliyor.

Son olarak; 2020’nin en iyi akıllı saatleri listemizde Samsung Galaxy Watch 3 modelinin olmamasının sebebi ürünü deneyimlememiş olmak. Test etmediğimiz bir ürünü tavsiye etmenin etik olmadığını düşünüyoruz.