Gündem
15 Oca 2011 10:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:57

''BU YAZILAR EGOLARINIZI MI TATMİN EDİYOR?'' ŞAMİL TAYYAR'DAN ERTUĞRUL ÖZKÖK'E ŞOKE EDEN SORU!(VİDEO)

Ertuğrul Özkök Ülke TV ekranlarında Ahmet Kekeç, Şamil Tayyar ve Turgay Güler'in konuğu oldu, programa Tayyar'ın sorusu damga vurdu.

Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Yazarı Şamil Tayyar, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Gazeteci Turgay Güler’in hazırladığı En Sıradışı’nın konuğu Ertuğrul Özkök’tü.

Medyadaki iki ana kutbun önde gelen isimlerinin canlı yayındaki tartışması ilginç diyaloglaryla dikkat çekti. Kekeç ve Tayyar geleneksel Türk misafirperverliğinin sınırlarına takılan tartışmada Özkök’ü yer yer tolere ettiler. Ancak yine de program boyunca karşılık atışmalar ve ağır eleştiriler bitmek bilmedi.

BİR DAHA ASLA YAYIN YÖNETMENLİĞİ YAPMAM

Özkök, Hürriyet’in yayın yönetmenliğinden ayrılma sürecinin kendi iradesi dahilinde geliştiğini söylerken bir daha asla gazete yönetmeyeceğini vurguladı.

"Ben doçentlik ünvanımı duvara astıktan sonra bir daha asla kullanmadım. Şimdi de kendim için asla ’eski yayın yönetmeni’ sıfatını kullanmıyorum. Bir daha yayın yönetmenliği yapmam. Halimden çok memnunum, inanılmaz okuyorum, müzik dinliyorum,  dünyayı ve trendleri takip ediyorum. Daha ne isteyeyim Allah’tan. Tam 20 yıl yaptım yayın yönetmenliğini. Adama ’toprak doyursun gözünü’ derler artık."

TAYYAR’DAN ÖZKÖK’E ŞOKE EDEN SORU

Şamil Tayyar, Özkök’ü programın en çarpıcı sorularından biriyle şaşırttı. Tayyar, Özkök’ün medya polemiklerine çok sık konu olmaktan örtülü bir zevk aldığını iddia etti. Özkök’ün şaşkınlıkla karşıladığı iddia ilginç diyaloglara sahne oldu.

Şamil Tayyar: İddia ediyorum bence Ahmet Kekeç gibi yazarlar sürekli sizi yazmasalar, üç gün sonra psikolojik bunalıma girersiniz. Siz, Yılmaz Özdil... Yani bu yazılar sizin egolarınızı da tatmin ediyor sanki. Doğru mudur?

Ertuğrul Özkök: Bir deneyin bakalım. Üç gün yazmayın bir belki kafama huni takıp neden beni yazmıyorsunuz’ derim. Ama bu sorunun muhatabı ben değilim.

Şamil Tayyar: Sanki kızsanız da Ahmet Kekeç’in sizi yazmasından biraz zevk alıyorsunuz.

Ertuğrul Özkök: E herkesin içinde biraz mazoşistlik vardır. Bu meslek bir ego mesleğidir. Ben 30 yıldır ’ben’ diye yazıyorum.

İŞTE O ANLAR-VİDEO