Magazin
05 Tem 2012 09:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:52

BU YAZA DAMGASINI VURACAK AŞK!

"Adını Feriha Koydum" dizisinin Emir'i Çağatay Ulusoy, Çeşme tatilinde sürpriz bir aşka imza attı.

Geçen günlerde uzun süredir devam eden ilişkisini bitiren Ulusoy, Nejat İşler'le inişli çıkışkı ilişkisi tamamen biten Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başladı. İkiliyi Engin Altan Düzyatan ve Adını Feriha Koydum'un Levent hocası Barış Kılıç tanıştırdı. Ortak arkadaşları aracılığı ile tanışan çift, birkaç gün önce beraber olmaya karar verdi.

Tüzünataç ile Ulusoy gece 02.30'da sahilde bir şezlongda öpüşürken görüldü. Gazetecilerin o anı görüntülediğini öğrenen Tüzünataç'ın  işletme sahibine hakaret yağdırdığı iddia edildi. Tüzünataç iki önce de Şahan Gökbakar ile balkonda öpüşürken görüntülenmişti.

Çeşme'de Ulusoy ile sarmaş dolaş ve öpüşürken görülen Tüzünataç, dün de Aya Yorgi Koyu’nda bulunan Marrakech Beach Club’da gününü geçirdi. Güneşlenirken üstünü pareo ile örten Berrak Tüzünataç, daha fazla sıcağa dayanamayıp denize girdi. Beş dakika yüzdükten sonra görüntülendiğini farkeden oyuncu mekan yetkililerine gazetecileri şikayet etti. Denizin ve güneşin tadını çıkaran Tüzünağaç güzelliği ile tüm bakışları üzerine topladı.