Televizyon
03 Nis 2010 17:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

BU YARIŞMA DÜNYADA İLK KEZ TÜRKİYE'DE YAYINLANACAK!..

Ev işlerini dev bir maceraya dönüştüren Extra Extra Small, dünya televizyonlarında ilk kez Star'da hayat buluyor.

Eğlence formatlı program yapımcılığı konusunda dünya lideri olan Endemol’un 2010 yılındaki en iddialı yapımlarından biri olan "Extra Extra Small", 16 Nisan’da Ebru Cündübeyoğlu’nun sunumuyla Türk izleyicilerinin beğenisine sunuluyor.

30 Türk aileye Arjantin’de unutulmaz bir macera yaşatan Extra Extra Small, Endemol’un, Nisan ayında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan ve eğlence programlarını finanse etme, alma-satma ve ortak yapımcılık anlaşmaları sağlamaya yönelik uluslararası bir pazar olarak nitelendirilen MIPTV 2010’daki en büyük kozu olarak görülüyor.

ÖNCE TÜRKİYE’DE ARDINDAN DÜNYADA

Normalden 100 kat büyük, dev eşyalara meydan okuyan ve ev kazalarını onların yarattığı engellere rağmen önlemeye çalışan ailelerin yarıştığı Extra Extra Small’un Türkiye’nin ardından Arjantin’deki Telefe, Brezilya’daki TV Globo, Şili’deki Kanal 13 ve Portekiz’deki SIC kanallarında da yayınlanması planlanıyor.

Ayrıca Extra Extra Small için Endemol firması, imza attığı bütün yerel yapımların arka arkaya çekilmesini sağlamak üzere Arjantin’de yeni bir uluslararası yapım merkezi kuruyor. Çekimleri 10.000 metrekarelik özel bir stüdyoda yapılan Extra Extra Small ise Endemol Arjantin’de görev yapan yaratıcı bir ekip tarafından geliştirilmiş bulunuyor. Yarışmayı ve ödülü kazanmak isteyen ailelerin ise bu devasa evin içinde kendilerine verilen görevleri en kısa sürede tamamlamaları gerekiyor.