Polemik & Kulis
13 Mayıs 2013 12:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

BU TRANSFER ÇOK KONUŞULACAK! ARTI 1 HANGİ DENEYİMLİ TELEVİZYONCU İLE ANLAŞTI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Mustafa Sağlamer'in kanalda sadece program yapma kararı alması ile boşanlan Haber Genel Yayın Yönetmenliğine deneyimli bir isim getirildi.

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Artı 1’de Haber Genel Yayın Yönetmenliği’nde Mustafa Sağlamer’in ayrılması ile boşalan koltuğun yeni sahibi belli oldu. Haber merkezini oluşturan Sağlamer’in kararı şaşkınlıkla karşılanırken yerine gelecek olan isme Medyaradar ulaştı. NTV ve Kanal24’de görev yapan Mustafa Hoş, kanal yöneticileri ile el sıkışarak Artı 1’de başlama kararı aldı.

Uğur Dündar’ın Ana Haber’i sunmaya başlamasına az bir zaman kala Art 1’de gerçekleşen görev değişikliği ile kanalın daha güçlü start alması hedefleniyor. NTV televizyonunda İlhan Cihaner ile ilgili haberde "Başsavcıya abluka" başlığını kullanan Mustafa Hoş, Bülent Arınç’ın sert tepkisi ile karşılaşmıştı. Arınç, habere ilişkin konuşmasında ""Basma tabiri çok yanlış. Bunu Türkiye’nin en önemli TV kanallarından biri yapıyor. Tüh sana!" sözlerini kullanmış ve hemen ardından Mustafa Hoş görevinden istifa etmişti.

MEDYARADAR/ÖZEL