Televizyon
05 Ara 2014 15:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:58

Bu Tarz Benim'e sürpriz konuk

Show TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Bu Tarz Benim'in bu haftaki eleme gecesine sürpriz bir isim katılıyor. Sosyal medyanın çok konuşulan isimlerinden olan sanatçı, programa konuk olup şarkılarını söyleyecek.

Hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşan Bu Tarz Benim'den ayrılacak yarışmacı, Cumartesi akşamları yayınlanan eleme gecesinde belirleniyor.

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi, Cumartesi gecesi saat 20.00 Show TV ekranlarında...

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu var. Bu isimlere bu hafta 'konuk jüri üyesi' olarak Yıldız Tilbe dâhil olacak.

YILDIZ TİLBE KONUK OLUYOR

Yıldız Tilbe eğlenceli kişiliğiyle programa renk katacak. Yeni ve klasikleşmiş şarkılarını seslendirecek Yıldız Tilbe, konsepte uygun kıyafetiyle programa damga vuracak.

HAFTANIN KONSEPTİ

Yarışmacılar bu hafta, “90”lar ve “Best Of” konseptleriyle ekranda boy gösterecek.

İlk olarak 90’ların özgür modasını yansıtan kıyafetleriyle geçer not almaya çalışan yarışmacılar daha sonra “Best Of” konseptiyle Bu Tarz Benim yarışmasında güvendikleri, en beğendikleri kostümlerden birini seçecekler.

IVANA SERT'İN DANSI

Fame’in meşhur dansıyla Ivana Sert, açılış şovuna damga vuracak.

KİM ELENECEK?

Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak.

TOLGA ÇAM DEFİLESİ

İzleyicilere keyifli anlar yaşatacak modacı Tolga Çam’ın koleksiyonlarının sergileneceği defile “Bu Tarz Benim Eleme Gecesi”nde…