Bu tabloyla çok konuşulmuştu! İşte Hollanda'nın ilk kadın başbakanı olmaya aday olan Dilan Yeşilgöz

Hollanda'nın ilk kadın başbakanı olması beklenen Dilan Yeşilgöz, Türk düşmanlığıyla biliniyor. 1984 yılında Hollanda'ya kaçan PKK'lı terörist Yücel Yeşilgöz'ün kızı olan Dilan Yeşilgöz, sözde Ermeni soykırımını tanıyan 5 Türk kökenli milletvekilinden biriydi.

Bu tabloyla çok konuşulmuştu! İşte Hollanda'nın ilk kadın başbakanı olmaya aday olan Dilan Yeşilgöz - Sayfa 1

Hollanda'nın ilk kadın başbakanı olması muhtemel olan Dilan Yeşilgöz, Türklere olan nefretiyle biliniyor. PKK'lı terörist Yücel Yeşilgöz'ün kızı olan Dilan Yeşilgöz, ülkesinde sözde Ermeni soykırımını tanıyan Türk kökenli 5 milletvekili arasında yer alıyor. Yeşilgöz'ün odasında verdiği pozda duvarda asılı olan kadın fotoğrafı, Türk düşmanlığını ortaya koyuyor. Fotoğrafta 106 yaşındaki Ermeni kadının kalaşnikof silah tuttuğu görülüyor. Fotoğraf, Ermenistan'ın Karabağ'daki işgalini anlatıyor.

19
Bu tabloyla çok konuşulmuştu! İşte Hollanda'nın ilk kadın başbakanı olmaya aday olan Dilan Yeşilgöz - Sayfa 2

DİLAN YEŞİLGÖZ TÜRK DÜŞMANLIĞIYLA BİLİNİYOR
Hollanda, yeni başbakanını seçmek için sandık başına gitti. Hollanda'nın ilk kadın başbakanı olmaya aday olan Dilan Yeşilgöz bir anda gündeme oturdu. Türk ve başörtüsü düşmanlığıyla bilinen Dilan Yeşilgöz'ün atalarının ayrılıkçı ve Kürtleri katleden Ermeni olduğu ancak Kürtlerin desteği için kendisini Kürt olarak gösterdiği iddia ediliyor.

29
Bu tabloyla çok konuşulmuştu! İşte Hollanda'nın ilk kadın başbakanı olmaya aday olan Dilan Yeşilgöz - Sayfa 3

"HAMAS'IN EYLEMLERİ İSRAİL'İ YOK ETMEYİ AMAÇLIYOR"
PKK terör örgütü ve eklentili sol terörist örgütlerin militanı olarak 1984'de Hollanda'ya kaçan Yücel Yeşilgöz'ün kızı olan Dilan Yeşilgöz, İsrail'in Gazze'deki katliamını destekleyen skandal bir paylaşımda bulunmuştu. Yeşilgöz, "Hamas'ın eylemleri İsrail Devleti'ni yok etmeyi amaçlıyor. Bu, altta yatan çatışmayı çözmekten ve masum insanlara olan şefkatimden ayrı bir şey" demişti.

39
Bu tabloyla çok konuşulmuştu! İşte Hollanda'nın ilk kadın başbakanı olmaya aday olan Dilan Yeşilgöz - Sayfa 4

HOLLANDA'DA SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI TANIMIŞTI
Dilan Yeşilgöz, daha önce yaptığı açıklamalarda Türklere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edilmesinin serbest olması gerektiğini savunmuştu. Türkiye karşıtlığı ile öne çıkan Dilan Yeşilgöz, 2018 yılında Hollanda'da sözde Ermeni soykırımını tanıyan 5 Türk kökenli milletvekilinden de biriydi.

49