Gündem
06 Haz 2011 23:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:26

''BU SAÇMALAMANIN DİKALASIDIR!'' 32.GÜN ELEŞTİRİLERİ BİRAND'I ÇİLEDEN ÇIKARTTI!

Mehmet Ali Birand, 32. Gün'de gerçekleştirdiği Başbakan Erdoğan röportajına gelen eleştirileri Twitter'da yanıtladı.

Erdoğan’a daha muhalif bir açıdan sorular sorması gerektiği yönündeki eleştirilerden bunalan Birand, Twitter’da yazdığı mesajlarla hem sitem etti hem de meydan okudu. Birand, özellikle Cüneyt Özdemir’den gelen eleştirilere yanıt verirken fena saydırdı.

Birand, Erdoğan’ın programda sorulacak soruları önceden denetlediği yönündeki iddiaları kesin bir dille red ederken "neyin nasıl yapılacağını çok iyi bilirim.beğenmiyorsanız ya gelin kendiniz yapın ya da televizyonunuzu başka kanala çevirin" diyerek rest çekmekten geri durmadı.

İşte Birand’ın eleştirilere Twitter’dan verdiği yanıtlar:

sevgili @cuneytozdemir "ben karşısında olup soru sorsam Başbakan kahkaha atamazdı" diye beni eleştiriyor.Doğru.

Ben hiçbir soruyu sormasını bilmiyorum.Başbakanı kırmamaya! özel çaba harcıyorum.Ama başbakan karşısında Cüneyt’i bulsa ezilip büzülecek.

Ne yapalım bizden bukadar.Bir gün bizim aslan @cuneytozdemir başbakanı karşısına alır ve hanyanın konyanın nerede olduğunu anlatır.

Ben de o günü merakla bekliyorum....

Bazı arkadaşlar durmadan Başbakan’a sorduğum soruların daha önceden kendi tarafından bilinip bilinmediğini soruyor.

Bundan daha abuk sabuk bir iddia olamaz. ne başbakan istedi ne de benim bu yönde bir girişimim oldu. bu saçmalamanın dik alasıdır.

Arkadaşlar 40yıldır bu işi yapıyorum.biraz durun bakalım.siz daha emekleme dönemindeykenTürk başbakanlarıyla değil dünya liderleryle konuştm

neyin nasıl yapılacağını çok iyi bilirim.beğenmiyorsanız ya gelin kendiniz yapın ya da televizyonunuzu başka kanala çevirin.