Magazin
02 Ağu 2018 11:14 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:47

''Bu pozunu gördü mü yenge?’ Sneijder'in eşi Yolanthe'nin pozu olay yarattı!

Dünyaca ünlü futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, sosyal medya hesabından Ibiza’da gerçekleştirilen bir çekime ait fotoğraf paylaştı.

Galatasaray’da bir dönem top koşturan eşi Wesley Sneijder’in peşinden Türkiye’ye gelen Yolanthe Cabau, burada kaldığı süre zarfında Türk insanı tarafında çok sevilmiş ve Galatasaray taraftarının yengesi olmuştu.

Eski bir model olan Cabau, ülkemizde bulunduğu süre zarfında bazı moda defilelerinde boy göstermiş hatta bir de sinema filminde oynamıştı. Dolu dolu geçen Türkiye macerasının ardından şimdilerde yeni projeler peşinde koşturan ve bir de dizide oynayan Yolanthe Cabau, sosyal medya hesabından Ibiza’da gerçekleştirilen bir çekime ait fotoğraf paylaştı.



Üç yaşında bir çocuk annesi olan Yolanthe kalçasının açıkta olduğu fotoğrafı; “Yaptığın şey değil nasıl yaptığın… Gördüğün gibi değil ona nasıl baktığın… Hayatın böyle değil onu nasıl yaşadığın…” notuyla paylaştı. Yolanthe’nin bu cesur karesine yapılan yorumlardan Türkçe yorumlardan biri şu şekilde oldu: ‘Snaijder bu pozunu gördü mü yenge?’