Magazin
07 Haz 2010 10:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:21

BU POZLAR 'DENİZ'DE FIRTINA ÇIKARIR!

TNT kanalının sahibi Efe Önbilgin, kızının annesi Deniz Akkaya'yı çok kızdıracak

Çapkın işadamı Efe Önbilgin'in sefası, Bodrum'da günün konusu oldu. İşte kızı Ayşe'nin annesi Deniz Akkaya'yı kızdıracak pozlar

TNT kanalının sahibi Efe Önbilgin, Tuğba Peksayar ve bir kız arkadaşı ile Türkbükü sahillerinde botla dolaşırken objektiflere yakalandı. Maça Kızı Otel'deki davete Tuğba Peksayar ve bir kız arkadaşıyla gelen Efe Önbilgin, ismini vermediği arkadaşını bottan denize attı. Kahkaha seslerinin tüm sahilin dikkatini çektiği bottaki şakalaşmalar, görenlerin yüreğini ağzına getirdi. Önbilgin, denize attığı arkadaşının ardından Gülbin Simitçioğlu'nun kızı Tuğba Peksayar'ı da denize atmaya çalışırken objektiflere yakalandı. Bu görüntüler karşısında Deniz Akkaya'nın nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

'Tokat yedi' haberleri çok komik

Kızı Ayşe'nin dünyaya gelmesinden sonra Efe Önbilgin'le kısa süreli bir tartışma yaşayan Deniz Akkaya, bir süre önce  sevgilisiyle barışmıştı. Söylentilere göre Akkaya, Ulus Sunset'te yemek yerken Önbilgin ile tartışmaya başlamış, kavganın ortasında sevgilisi etraftaki diğer müşterilere aldırmadan eski mankene tokat atmıştı. Olayı yalanlayan Deniz Akkaya, 'Efe ile birlikteyiz. 'Tokat yedi' haberleri çok komik. Gülüp geçiyorum' dedi.