Bu pazar seçim olsa hangi aday kazanır? İşte son anket sonuçları…

Areda Survey, 2023 seçimleri öncesi siyasi liderlerin son oy durumlarına dair bir araştırma yaptı. Türkiye genelinde 3 bin 872 kişi ile yapılan anketten dikkat çeken sonuçlar geldi. İşte merak edilen seçim anketi sonucu ve 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için olası adayların oy oranları...

Bu pazar seçim olsa hangi aday kazanır? İşte son anket sonuçları… - Sayfa 1

Areda Survey’in 2023 seçimi için yaptığı son anket çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırma, Türkiye genelinde 3 bin 872 kişi ile yapıldı.

115
Bu pazar seçim olsa hangi aday kazanır? İşte son anket sonuçları… - Sayfa 2

Areda Survey'in nisan ayı sosyometre araştırmasının sonuçlarına göre, Türk halkının yüzde 58'i, Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı çıkaracağını düşünüyordu, bu oran mart ayında ise yüzde 72 düzeyindeydi.

215
Bu pazar seçim olsa hangi aday kazanır? İşte son anket sonuçları… - Sayfa 3

SEÇİMDE İKİNCİ TUR SENARYOSU: ANKETLER NE SÖYLÜYOR?

Son yapılan araştırmalara göre masada dört senaryo var. Areda Survey olası Cumhurbaşkanı adayları için yeni bir anket düzenledi. Peki 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yapılan araştırmada hangi aday kaç oy aldı. İşte oranlar...

315
Bu pazar seçim olsa hangi aday kazanır? İşte son anket sonuçları… - Sayfa 4

Areda Survey’in katılımcılara yönelttiği "Bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa ve aşağıdaki adaylar 2. tura kalsa hangi adaya oy verirsiniz" sorusuna gelen yanıtlar şu şekilde:

415