Gündem
06 Mar 2017 08:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:32

Bu mesajı Altaylı mı attı? "Bana bu programı anan yaptırıyor o... çocuğu"

Habertürk TV'de yayınlanan ve Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında bu akşam Türkiye'deki uzay araştırmaları incelendi.

Türkiye Uzay Ajansı'nı ve Türkiye'nin uzay yolculuğunun konuşulduğu programa alanında uzman isimler de katıldı.

Ancak Odatv'nin edindiği bilgilere göre program sırasında gazeteci Murat Ongun ile Fatih Altaylı arasında mailleşme yaşandı.

Murat Ongun, Altaylı'ya, "Belki bazıları uzayı muzayı konuşmanı ciddiye alabilir. Ama sen de ben de biliriz ki korku sana bunu yaptırır. Türkiye'de gazeteci olup, bunca gerçek arasında hayali konuşuyorsun ya, bu ayıp sana yeter. Vicdanında boğulmak iyi gelir mi? Unutulur sanma, bunları hep not alıyoruz. Hayırlısı ile sen de 17 Nisan'da özgürleşeceksin. Ama... Hayırlı akşamlar Fatih" ifadelerini yazdı.

Gazeteci Ongun'un bu mailine, Fatih Altaylı'nın sunduğu programın resmi mail hesabı olan "teketek@haberturk.com" adresinden gelen cevapta hakaret edildiği öğrenildi. Mailde, "Bana bu programı anan yaptırıyor o... çocuğu" ifadeleriyle yanıt verildi.

Aynı adresten verilen bir diğer yanıtta ise "Ahlaksız adam. İstediğin gibi salla sonra mahkemeye gitmezsen haysiyetsizsin. Bizzat gelmezsen hatırım kalır" denildi.

Gazeteci Murat Ongun ise bu ifadelere, "Sana haysiyetin kitabını yazacak  adalet. Öperim yanaklarından" karşılığını verdi.

Habertürk'ün kuruluşunda yer alan Murat Ongun, uzun dönem genel yayın yönetmen yardımcılığı yapmıştı.