Kitap
02 Kas 2016 22:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:38

Bu kitap size sigarayı bıraktıracak!

Yeliz Pulat, uzun yıllar boyunca bir sigara tiryakisiydi. Ancak yaşadığı öksürük nöbetleri ve bir belgesel çekimi için gittiği Kırgızistan’da tanıştığı bir bilge adam, onu kendini sorgulamaya itti.

TELEVİZYONCU YELİZ PULAT SİGARAYI BIRAKMA KİTABI YAZDI
 
Sarsıldı, kırıldı, çatırdadı ama bu bağımlılığı yenmeyi başardı. Sigarayı bırakma sürecinde kendi yaşadıklarını; Kuantum, nefes ve koçluk bilgisiyle birleştirip yedi farklı seans haline getirdi. Şimdi herkesin faydalanması için Söndür Şu Sigarayı kitabını yazdı. Pulat’ın esprili ve samimi diliyle, bir solukta okunan kitap, kişisel şifa alanında yazılmış eserler içinde farklı ve özgün içeriğiyle dikkat çekiyor.

Pulat, kitabında sigara konusunda hepimizin ağzına dolanmış yalanları, tek tek deşifre ederek başladığı mücadelesinde, okura farklı bir bakış açısı getiriyor. Mesela, çoğu tiryakinin diline dolanmış, “Sigara içmezsem odaklanamam!” cümlesini alıp, örnekleriyle inceledikten sonra aslında sigara içen birinin odaklanma problemi yaşayacağını anlatıyor.
 
Kitapta yer alan ve okurun dolduracağı anketler, yapacağı alıştırmalar ve nefes teknikleri de, 7 SEANS içinde bu bağımlılıktan kurtulmaya yardımcı oluyor.
 
“Hayal et! Sigaradan kurtulmuş olsaydın nasıl biri olurdun?”
 
“Sigara satıcıları seni zehirleyebilmek için kelimelerin gücünü büyük ustalıkla kullanıyor. Bu oyunu fark et ve şu anda değiştir!”