Gündem
02 Mar 2013 10:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

BU KEZ BAKAN GAZETECİLERİ GÖRÜNTÜLEDİ!

Memleketi Batman'da vergi rekortmenlerinin ödül törenine katıllan bakan Mehmet Şimşek, gazetecilerin fotoğrafını çekti...

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memleketi Batman'da vergi rekortmenlerinin ödül törenine katıldı.

BATMAN GAZETECİLER CEMİYETİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Bakan Şimşek, Vali Yılmaz Arslan ile birlikte Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti'ni ziyaret ederek cemiyet başkanı Arif Arslan ve gazetecilerle sohbet etti. Batman basınını her zaman önemsediğini belirten Bakan Şimşek, "Yatırımcılara da her türlü desteği veriyoruz. Dün Hakkari'de tekstil atölyesini açan ve yüzlerce bayan işçi çalıştıran Batmanlı bir tekstilcinin tesisini ziyaret ettim. Bölgede yatırımın olduğu her yere ulaşıyoruz. 6'ıncı bölge olan Güneydoğu'ya yakında 5084 sayılı yasanın uzatılması konusunda Meclis'e yasa gidecek. Bazı maddelerde değişiklik yapılmak üzere altı yıl süreyle bu yasa uzatılacak. Bölgenin huzur ve barışı bulmasıyla yatırımların daha da canlanacağına inanıyorum" dedi.

BU KEZ BAKAN, GATECİLERİN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Bakan Şimşek, daha sonra cemiyetin bahçesinde basın mensuplarıyla hatıra fotoğraf çektirip, ardından eline aldığı fotoğraf mekinesiyle bu kez gazeticilerin fotoğrafını çekip, 'gülümseyin' dedi. Bahar ve hasat döneminde gazetecilerle birlikte kırsalda fotoğraf çekmek istediğini belirten Şimşek, "Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti'nin fahri üyesi olmaya hazırım. Sizlerle birlikte bol bol bölgenin güzel manzarasını fotoğraf makinemle dondurmak istiyorum" dedi.