Medya
21 Oca 2011 14:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:59

BU KAVGA BİTMEZ, ALTINOK'TAN METİNER'E SERT YANIT; 'BEŞ DAKİKA DELİKANLI OL!"

Star yazarı Mehmet Metiner'in isim vermeden suçlamada bulunduğu Taraf yazarı Melih Altınok'tan sert yanıt geldi..

Beş dakika delikanlı ol!

Yok, öyle isim vermeden hakaret etmek, İstanbul'daki celebrity gazetecilerden kulis arasında aldığın tüyolarla jurnalcilik yapmak Mehmet Metiner. Beş dakika delikanlı ol da, çatır çatır ismini vererek kof yandaşlığını ifşa ederken, bir "düşküne" yüklenmenin verdiği üzüntüm az da olsa hafiflesin.

Daha önce Ahmet Altan'a ve bazı Taraf'a yazarlarına söz söylüyormuşum. E Bay Metiner, ne olacak? Sır mı bu? Evet, halen politik konularda farklı düşündüğüm insanlar var Taraf'ta. Zaman zaman HSYK, sokak eylemleri, muhafazakârlaşma, modernizm, Kürt sorunu, CHP gibi konularda da bazı isimleri eleştiriyorum.

Sen biat ilişkilerine alışmışsın. Art niyetini, bilgisizliğini ve vasatlığını ancak nihale vazifesi görerek telafi edebileceğine inanmışsın. Bu yüzen şaşırıyorsun değil mi, papağanlık yapmadan var olabilen gazetecilere, yazarlara?

Ama bizim gazetede harmoni, yazarların farklı köşelerden eko vermesiyle değil, kakofoniye düşmeden, seslendirilen farklı ezgilerle sağlanıyor Mehmet Efendi.
Bu arada benim "radikalliğimi gündeme getirmenin, senin içler acısı kof yandaşlığını tartıştığımız konumuzla ne alakası olduğunu da halen anlayabilmiş değilim. Fakat madem merak ediyorsun, dün de Marksisttim hâlâ da öyleyim.

Önce İslamcılara, sonra Kürtlere, arada devrimcilere, şimdiler de AKP'ye yamanmaya çalışarak yaşayanlara, kendisini "Kürt olduğu için belediyeden kovdurduğunu" söylediği Başbakana, onun bile tepkisini çekecek şekilde yanaşmalık edenlerle daha fazla vakit kaybetmeyeceğim.

Ha, dedikodulardan devşirdiğin zırvalıklarla, televizyonlarda benim olmadığım programlarda arkamdan atıp tutmayı sürdürürsen bazı şeyleri hatırlatmaktan da geri durmam elbette. Danışmanlık sicilindeki "konulu" atraksiyonlara falan girerim.

Zor olacak biliyorum ama mert ol biraz mert! Stalinistmiş! Cahil!


Melih ALTINOK / TARAF