Gündem
08 Mar 2011 17:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:06

''BU KADARINA DA PES!'' HABERTÜRK'ÜN HANGİ HABERİ PANA FİLM'İ KIZDIRDI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

"Kurtlar Vadisi Pusu" dizisi hakkında Habertürk gazetesinde çıkan habere dizinin yapımcısı Pana Film'den açıklama geldi...

Pana Film tarafından yapılan açıklama şöyle: 

Bugünkü Habertürk Gazetesi’nde “Hâkim ve savcının Kurtlar Vadisi öfkesi” başlığıyla yer alan haber, “Bu kadarına da pes” dedirtti.
 

Kurtlar Vadisi Pusu’nun, habere konu olan bölümünde anlatılan, Savcı Leyla Türkmen karakterinin, hâkim ve savcı arkadaşlarıyla gittiği bir mekanda, mekan sahibinin kendilerinden para almaması, hesap ödetmemesidir. Ancak sahnenin devamında Savcı Leyla, bunu kabul etmeyerek olay çıkarmış, hesabı ödemiştir. Diziyi izleyen seyirciler belki bu sahnedeki diyalogları kaçırmış ve yanlış anlamış olabilirler; ancak bir gazeteci, haber yapmadan önce en azından internetten o sahneyi bulabilir ve izleyebilirdi.
 

Bu durumlar için tüm Pana Film projelerinin yer aldığı www.panadizi.com adında bir video sitesi de açtığımızı yakın bir tarihte duyurmuştuk. Gazeteci arkadaşlarımıza bu siteyi bir kez daha hatırlatır, Kurtlar Vadisi’yle ilgili haber yapmadan önce siteye girerek istedikleri bölümü izlemelerini rica ederiz.
 

Saygılarımızla,
 

Pana Film


İŞTE PANA FİLM’İ KIZDIRAN O HABER