Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak...

Astrolog Fatmagül Çamur, 12-18 Eylül haftasının burç yorumlarını paylaştı.

Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 1

Herkese mutlu haftalar.

Astrolojik olarak biraz önümüzü göremediğimiz, inişli çıkışlı duygusal durumlarda olacağımız, canımızın neye sıkıldığını anlayamadığımız, tam bir sonbahar havasına bürüneceğimiz bir hafta bekliyor bizleri. Merkür retrosu da devam ederken bu içsel durumumuzu başkalarından çıkarma eğiliminde olabiliriz.

115
Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 2

16 Eylül Cuma günü Venüs ve Mars arasında gerilimli bir açı olacak ve hilal fazına geçecekler. Her iki gezegen de Merkür yönetiminde olduğu için ve Merkür de retroda olduğu için ikili ilişkilerdeki iletişim direkt olarak etkilenecek. Birbirimizi anlamada zorlanabiliriz, kapıları çarpıp çıkma eylemleri, tartışmalar ayyuka çıkabilir. Zihinlerimiz bloke olup dürtülerimiz bizi ele geçirecek. Bu hafta çok fazla ayrılık haberi alabiliriz. Özellikle sosyal medyada çok fazla bilgi kirliliği, ünlülerin ilişkilerinde sarsıntılar ve ayrılışlar duyabiliriz. Bunların yanında aslı olmayan ayrılık haberleri de olacaktır elbette. Para piyasalarında da çok fazla iniş çıkış yaşanabilir.

215
Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 3

17 Eylül Cumartesi günü Güneş Neptün karşıtlığı yaşanacak ve etkisi hafta boyunca hissedilecek. Çok fazla yalan, dolandırılma olayları ile karşılaşabiliriz. Yağış ve sel gibi doğal afet haberleri duyabiliriz. Bu hafta çok önemli kararlar almamaya çalışmakta fayda var çünkü mutlaka gözümüzden kaçan, atladığımız bir şey olabilir. Kendimizi yorgun ve depresif hissedebiliriz. Sindirim yolu hastalıkları, özellikle sulu gıda zehirlenmeleri, çok fazla olabilir. Mide bulantısı, ishal, kusma gibi enfeksiyonel hastalıklar yüzünden hastanelere gitmeler çokça olabilir. İlaç sektörü, eczanelerle ilgili haberler çıkabilir. 

315
Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 4

Koç ve Yükselen Koçlar: İş kaynaklı gerilimler yaşayabilirsiniz. İş yerinizde çok fazla iş yükü sizin hem ruhsal hem de fiziksel sağlığınızı etkileyebilir. Evcil hayvanlarınızın kaybolma riskiyle karşılaşabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.

415