Bu hafta sonu vizyona girecek filmler belli oldu

Sinemaseverler 21 Ekim Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşacak. İşte bu hafta sonu sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak filmler...

Bu hafta sonu vizyona girecek filmler belli oldu - Sayfa 1

2015 yılında gösterime giren Mihrez: Cin Padişahı filminin deva halkası olan "Mihrez 2: Cin Padişahı" filminin yönetmen koltuğunda Ahmet Arslan oturuyor.

Mihrez: Cin Padişahı'nda ne olmuştu?

Betül’ün doğum gününde bir araya gelen dört yakın arkadaşı Onur, Şafak, Sibel ve Derin ile kamp yapmak isterler. Şafak, eğlenmek için bir Cin çağırma seansı teklif eder; ilk başta arkadaşları tarafından reddedilse de sonunda herkesi ikna eder. Fakat olacakları hesaba katmamıştır. Seans sırasında Betül arkadaşlarının öldüğü bir halüsinasyon görür. Ekip, kamptan döner ama ilerleyen günlerde Eylül, babasının ve arkadaşlarının tek tek kaybolduğunu fark eder. Herkesi kurtarmaya çalışırken, geçmişte işlediği bir günahın bedelini ödediğini anlar.

16
Bu hafta sonu vizyona girecek filmler belli oldu - Sayfa 2

Warner Bros. yapımı bilim kurgu filmi olan Black Adam, JaumeCollet-Serra yönetmenliğinde vizyona giriyor. Dwayne Johnson, Sarah Shahi ve Pierce Brosnan gibi ünlü isimlerin rol aldığı film, Mısır tanrılarının kudretine denk özel güçler kazandıktan sonra hapsedilen ve 5000 yıllık tutsaklıktan sonra günümüzde zincirlerinden kurtulan anti-kahraman Black Adam'ın hikâyesini anlatıyor.

26
Bu hafta sonu vizyona girecek filmler belli oldu - Sayfa 3

2022 Sundance Film Festivali’nde açılışını yapan İyi Şanslar Leo Grande (Good Luck to You, Leo Grande), Daryl Mc Cormack ve Emma Thompson’dan oluşan Oscar ödüllü oyuncularıyla vizyona giriyor. Emekli dul bir öğretmen olan Nancy Stokes’un şehir dışında isimsiz bir otelde LeoGrande ile buluşması ve sonrasında cinselliğe dair daha önce deneyimleyemediği şeyleri deneyimlemesiyle farklı bir hal alıyor.

36
Bu hafta sonu vizyona girecek filmler belli oldu - Sayfa 4

Animasyon tutkunlarının ve çocukların ilgisini çekecek Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey, Gökbey ile bir araya gelen Aslan'ın, Kapadokya'dan başlayıp ülkenin dört bir yanında devam eden serüvenini konu ediniyor. 95 dakikalık heyecanlı bir serüvene çıkaran animasyon filmi; göz alıcı, güçlü ve dost canlısı bir helikopter olan Gökbey’in kurtarılma mücadelesini anlatıyor.

46