Bu hafta sinemada ne var? Sekiz yeni film vizyona girdi!

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak üzere toplam 8 film vizyona girdi. İşte vizyondaki filmler ve konuları…

Bu hafta sinemada ne var? Sekiz yeni film vizyona girdi! - Sayfa 1

Paris'te Bahar - Suzanne Lindon'un yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı "Paris'te Bahar", kendi yaş grubundakilerden sıkıldığı bir dönemde kendisinden yaşça büyük bir tiyatro oyuncusuyla tanışan 16 yaşındaki genç Suzanne'ın hikayesini odağına alıyor. Romantik komedi ve dram karışımı filmde Suzanne Lindon'a başrolde Arnaud Valois, Frederic Pierrot, Florence Viala ve Dominique Besnehard eşlik ediyor.

18
Bu hafta sinemada ne var? Sekiz yeni film vizyona girdi! - Sayfa 2

Protesto - Vincent Cassel, Hubert Kounde ve Said Taghmaoui'nin başrolünde oynadığı, yönetmenliğini Mathieu Kassovitz'in yaptığı "Protesto" ikinci kez izleyici karşısına çıkacak.

28
Bu hafta sinemada ne var? Sekiz yeni film vizyona girdi! - Sayfa 3

Sessiz Bir Yer 2 - Başrolünde Emily Blunt, Cillian Murphy, Noah Jupe, Millicent Simmonds ve Djimon Hounsou'nun yer aldığı "Sessiz Bir Yer 2" korku ve gerilim meraklılarını sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor. John Krasinski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu devam filmi, yaşadıkları yerde sese duyarlı yaratıklara karşı verdikleri mücadeleden sağ çıkmayı başaran bir anne ve çocuklarının hayatta kalma çabalarını konu alıyor.

38
Bu hafta sinemada ne var? Sekiz yeni film vizyona girdi! - Sayfa 4

Çılgın Ortak - Özgür Selvi'nin yönetmenliğini üstlendiği, Sinan Çalışkanoğlu, Nur Erkul, Ayşe Kökçü, Ali Tarık Fındık ve Mehmet Yıldırım gibi isimlerin rol aldığı yerli yapım "Çılgın Ortak", bir cinayeti çözmek için görevlendirilen iki dedektifin komik maceraları etrafında dönüyor.

48