CineRadar
16 Oca 2014 12:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

Bu hafta hangi filmleri izleyeceğiz?

Bu hafta sinemaya gidecekseniz, önce mutlaka CİNERADAR köşemizi okuyun. İzlemek istediğiniz film hangisi, doğru karar verin. İşte haftanın 5 yeni filmi...

Kadın İşi: Banka Soygunu

A. Taner Elhan’ın yönettiği ve Meltem Cumbul, Filiz Ahmet, Özge Ulusoy ile Esra Dermancıoğlu’nun oynadığı Kadın İşi: Banka Soygunu, 17 Ocak 2014’de Warner Bros. dağıtımıyla TAFF Pictures tarafından vizyona çıkarılıyor.

Filmde, farklı nedenlerle hayal kırıklığına uğramış, kalpleri kırık 4 kadının banka soygunu macerası anlatılıyor. Başlarına ne geleceğini düşünmeksizin, hiçbir koşulda birbirini satmayan 4 kadının sırt sırta verdiği film, gerçek dostlara daha sıkı sarılmanın ne denli önemli olduğunu anlatırken, en zor şartlarda dahi gülecek bir şey bularak hayata tutunmanın önemini de seyirciye hatırlatıyor.

Çılgın Dersane 3

Kamil Çetin’in yönettiği ve Duygu Çetinkaya, Okan Karacan, Paşhan Yılmazel ile Ozan Aydemir’in oynadığı Çılgın Dersane 3, 17 Ocak 2014’de Tiglon Film dağıtımıyla Aksoy Film tarafından vizyona çıkarılıyor.



Özlem Dershanesi’nin öğrencileri dershaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya’ya gelmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali’nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan otel çalışanı Zeynep’i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep’e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep’in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorununu çözmek için kolları sıvarlar.

Düzenbaz / American Hustle

David O. Russell’in yönettiği ve Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Christian Bale, Amy Adams’ın oynadığı Düzenbaz (American Hustle), 17 Ocak 2013’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarılıyor.



Dolandırıcı Irving Rosenfeld ve İngiliz ortağı Sydney Prosser, çılgın FBI ajanı Richie DiMaso tarafından yakalanınca onun için çalışmak zorunda kalırlar. DiMaso ve FBI departmanını yöneten beyinler başka dolandırıcıları yakalamak için birlikte Arap Şeyhi’nin yönettiği Atlantic City’de düzenlenecek yüksek profilli kumarbazların katılacağı zekice bir oyun kurarlar. New York’un tehlikeli bölgelerinde geçen inanılmaz ve akla sığmayan gerçek bir operasyonun hikâyesi.

Sen Şarkılarını Söyle / Inside Llewyn Davis

Ethan Coen ile Joel Coen’in yönettiği ve Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman ile Justin Timberlake’in oynadığı Sen Şarkılarını Söyle (Inside Lwelyn Davis), 17 Ocak 2014’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.



Film 1960′lı yılların New York’unda geçiyor. 1960′lı yılların başında Greenwich Village, folk müziğin devrimine sahne olur. Film ünlü folk sanatçısı Dave Van Ronk’un hayatından ilhamla yola çıkarak, dönemin müzik piyasasında yaşananları ünlü sanatçılar Bob Dylan, Joan Baez ve Joni Mitchell eşliğinde beyazperdeye taşınıyor.

Karlar Ülkesi / Frozen

Chris Buck ile Jennifer Lee’nin yönettiği ve Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff ile Josh Gad’ın seslendirdiği animasyon film Karlar Ülkesi (Frozen), 17 Ocak 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.



Bir kehanet, bir krallığı sonsuza dek kışa mahkum edince, Anna, dağ adamı Kristoff ve onun sağ kolu ren geyiği Sven ile işbirliği yaparak kız kardeşi Kar Kraliçesi Elsa’yı bulmak ve buz büyüsünü bozmak için uzun bir yolculuğa çıkar. Her adımda gizemli yaratıklara rastlayan Anna ve Kristoff, krallığı yok olmaktan kurtarmak için büyük savaş verirler.