Bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu! Zirveyi görenler inanamadı...

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizilerden en çok izlenen 11 yapım sıralandı. Listeyi altüst ederek ilk sıraya yerleşen dizi şaşırttı.

Bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu! Zirveyi görenler inanamadı... - Sayfa 1

Prime time total reyting listesine göre, 8 Ağustos Pazartesi - 14 Ağustos Pazar tarihleri arasında en çok izlenen dizi şaşırttı.

113
Bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu! Zirveyi görenler inanamadı... - Sayfa 2

Prime Time'da en çok reyting alan yerli diziler şöyle...

213
Bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu! Zirveyi görenler inanamadı... - Sayfa 3

11.  Mükemmel Eşleşme - (TRT1 - 5. bölüm)

Kerem’in, uzun zaman önce onu terk edip İngiltere’ye yerleşen eski sevgilisi Ece, Türkiye’ye döner. Ece, Kerem’i hiç unutamamış, hatta onu terk ettiği için çok pişman olmuştur. Zamanla bu durum Ece’nin, Kerem’i büyük bir takıntı haline getirmesine sebep olmuş ve Ece gözü kara bir aşık haline dönüşmüştür. Ece’nin şu an tek bir derdi vardır. Kerem’e yeniden kavuşmak. Ece, Kerem’in hayatına yeniden girmek için çok büyük ve tehlikeli bir plan yapmıştır. Öte yandan gizemli bir adam mahalleye gelir ve devamlı Firuze ve Cevat’ın evini gözetlemeye, aileyi takip etmeye başlar. Gizemli adam hiç kimseyle konuşmuyor ve kimseyle göz göze gelmiyordur. Adamın amacı merak konusudur.

313
Bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu! Zirveyi görenler inanamadı... - Sayfa 4

10.  Seni Kalbime Sakladım - (TRT1 - 7. bölüm - Final)

Civanmert ve Müge’yi bir arada gören Zeynep çılgına döner. Zeynep, bu buluşmanın nedenini sorgularken, Civanmert yaptığı fedakârlığı saklamayı seçer. Mete ve Müge ise bir süre sonra çabalarının işe yaramadığını düşünür. Reyhan’la yaptığı konuşma, Civanmert’e hislerini açık etme konusunda cesaret verir. Öte yandan Civanmert’e âşık olduğunu itiraf eden Zeynep, hiç beklemediği bir anda Civanmert’in sürpriziyle karşı karşıya kalır. Yoksa bu aşk oyunu gerçek bir masalın başlangıcı mı olacaktır?

413