Bu hafta 7 film sinemaseverlerle buluşacak

Sinemaseverler 24 Haziran Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşacak. İşte bu hafta sonu sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak filmler.

Bu hafta 7 film sinemaseverlerle buluşacak - Sayfa 1

Bir aile, Noel yemeğinin tadını birlikte çıkarmak için komşularını evine davet eder. Ancak gelen davetliler aslında çağırdıkları kişiler değildir. Gece boyuncu beş kişilik aile, hayal edemeyecekleri olaylarla karşı karşıya kalır. Ailenin komşularının kılığına giren şeytani varlık, gece boyu aileye bir dizi terör yaşatır. Ancak ailenin başına gelenler sadece başlangıçtır.

17
Bu hafta 7 film sinemaseverlerle buluşacak - Sayfa 2

Kira Kovalenko yönetmenliğinde vizyona girecek dram filmi Yumrukları Gevşetmek (Unclenching the Fists), Kuzey Osetya’daki eski bir maden kasabasında yaşayan genç bir kadının reddettiği, ancak bir o kadar da sevdiği ailesinin boğucu hakimiyetinden kaçmak için mücadele etmesini konu ediniyor.

27
Bu hafta 7 film sinemaseverlerle buluşacak - Sayfa 3

Romeo Juliet ve Muhteşem Gastly filmlerinin yönetmeni Baz Luhrmann’ın yönetmenliğini yaptığı Elvis, müziğin efsane ismi Elvis Presley’nin hayatını konu ediniyor. Austin Butler’ın Elvis Presley’e can vereceği filmde, Tom Hanks ve Olivia Dejonge gibi ünlü isimler de rol alıyor. Presley ve menajeri Albay Tom Parker'ın arasındaki karmaşık ilişkinin dinamiğini gözler önüne seren film, Elvis Presley’in müziğinin gelişimini ve nasıl bir ikona dönüştüğünü anlatıyor.

37
Bu hafta 7 film sinemaseverlerle buluşacak - Sayfa 4

Animasyon tutkunları ve çocukların ilgisini çekecek Çılgın Kuşlar (Crazy Birds), ilkbaharda Fernville'de orman hayvanları arasında bir gelenek hâline gelmiş olan şarkı yarışmasını konu ediniyor.

47