Dünya
20 Kas 2019 15:45 Son Güncelleme: 20 Kas 2019 16:02

Bu fotoğraf nedeniyle hayatı karardı

Playboy dergisine gönderdiği pozlar olay yaratan Anna Anufriyeva, çıplak fotoğraflarından ötürü evsiz kaldığını açıkladı.

27 yaşındaki Anufriyeva, çıplak fotoğrafları ortaya çıkınca Rus devletinde üstlendiği ve “gizli” olduğu ifade edilen kamu göreviden kovulmuştu.

Babasının tüm ülkenin önünde namusunu kirlettiği düşüncesiyle kendisiyle konuşmadığını anlatan genç model, yaşadığı sorun nedeniyle kilo kaybettiğini ve stres olduğunu söyledi.

İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; güzel memur, dergiye gönderdiği fotoğraflar nedeniyle hiç pişmanlık duymadığını ifade etti.

KİMSE İŞ VERMİYOR

Sibirya’daki Tümen şehrinde yaşayan Anna Anufriyeva, işini kaybettikten sonra ‘mortgage’ ödemelerini yapamadığı için evini satmak zorunda kaldığını anlattı.

Anufriyeva, “Yaşayacak bir yerim yok. İşim yok, sevgilim yok, dairem yok. Sanki bir suç işledim” dedi.

Kimsenin kendisine iş vermediğini söyleyen genç kadın, Playboy Rusya’nın takvimi için düzenlenen internet yarışmasına çıplak fotoğraflarını göndermişti.

'ÇIPLAKLIĞI SEVİYORUM’ DEMİŞTİ

Fotoğrafların yayınlanmasının ardından Tümen Belediyesi'nden kaynaklar, Rus medyasına yaptıkları açıklamada, erotik fotoğrafları nedeniyle Anufriyeva'nın görevden ayrılmasının talep edildiğini duyurmuştu.

Anna Anufriyeva daha önce Rus toplumunu ikiyüzlülükle suçlamış ve “Neden sadece modellerin, aktrislerin, fitness eğitmenlerinin ve blogger'ların bedenlerini sergilemesine izin veriliyor” diye sormuştu.

Genç kadın, çıplak fotoğraflarını sevdiğini söyleyerek, “Uyumlu kadın bedenini bir kusursuzluk formu olarak görüyorum. Lütfen yargılamayın, sadece keyfini çıkarın” ifadelerini kullanmıştı.

Anufriyeva’nın işinden olma hikâyesi yaz aylarında Türk medyasında da haber olmuştu. Genç kadın bir Türk gazetesinde yayınlanan haberi, Instagram hesabından paylaşmıştı.