Televizyon
24 Ara 2011 09:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:09

BU FOTOĞRAF ETİK TARTIŞMASI YARATTI!

Liam Neeson'ın Beyoğlu'nda altına kaçırmış bir şekilde fotoğraflanmasını magazin etiği tartışması başlattı...VİDEO

Haber Aktif ilginç bir magazin tartışmasını ekrana taşıdı. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Liam Neeson’ın Beyoğlu’nda altına kaçırmış bir şekilde fotoğraflanmasını magazin etiği tartışmasına yol açtı.

Habere göre Oscar’lı oyuncu Liam Neeson, Asmalımescit’te bir mekanda saat 04.00’e kadar eğlendi. Neeson, oteline dönerken ise ’sıkıştı’. Tuvaletini yapmak için kuytu bir köşe bulan ünlü aktör, fermuarını açtığı sırada flaşlar patlayınca panikledi. Aşırı alkollü olan Liam Neeson, toparlanmaya çalışırken altına kaçırdı. İşte o anların fotoğraflanıp haberleştirilmesi de bir başka tartışmanın da kapısını araladı. Bu haber magazin gazeteciliğini etik sınırlarını zorlamış mıdır?

Canlı yayında Gökmen Karadağ’ın sorularını yanıtlayan Habertürk yazarı magazinci Rahşan Gülşan haberi ve fotoğrafı değerlendirdi.

"Bu dünyanın her yerinde haberdir. Bundan çok daha korkunç örneklerini dünyada görüyoruz. Fotoğrafı çeken arkadaşı kutlamak lazım. O’nun işi budur. Bu haberi ister satın alırsınız ister almazsanız. Ben hiç hoşlanmadım mesela. Ama bu bir haberdir ve satın alıp almamak kişiye kalmıştır."

İŞTE O ANLAR!