Televizyon
10 Eyl 2013 09:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

BU DİZİDE BİR KISMETSİZLİK VAR; İKİ BAŞROL OYUNCUSU DA KAZA GEÇİRDİ!

Köpeğinin saldırısı sonrasında yüzünden yara alan Berk Oktay'dan sonra diğer başrol oyuncusu da rahatsızlandı..

Evde Rottweiler cinsi köpeğinin saldırısı sonrasında yüzünden yara alan Berk Oktay'dan sonra Şükrü Özyıldız'ın da yüzü iltihaplandı. ‘Hakan' karakterini canlandıran Berk Oktay'ın yüzü dikişli olduğu için aksayan set Özyıldız'ın rahatsızlığı nedeniyle ikinci kez durdu. Operasyon geçiren Özyıldız, üç gün evde dinlenmek zorunda kaldı.

Çekim devam ediyor

Üç gün sonunda Özyıldız'ın yüzündeki şişlikler inmeyince set ekibi zor saatler yaşadı. Makyajla şiş yüzü kapatamayınca yönetmen Nisan Akman, Özyıldız'ı tek plan çekmek zorunda kaldı. Berk Oktay ve Şükrü Özyıldız yüzünden duran set, önceki gün yeniden başlayınca oyuncuların bölümü yetiştirmek için sabah saatlerine kadar çalıştıkları öğrenildi. Çarşamba günü başrolünü oynadığı ‘Neva' filminin Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi'nde galası olduğu için izin alan Özyıldız, yoğun bir şekilde sahneleri tamamlamak için çabalıyor.

KÖPEKLE İLGİSİ YOK!

Berk Oktay twitter sayfasından iddialara,  “Arkadaşlar öncelikle ilginiz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Evde talihsiz bir kaza yaşadım. Bunun köpeğimle herhangi bir ilgisi yok. Benim sağlık durumum gayet iyi. Dizi setimiz devam ediyor. Güzel dilekleriniz için tekrar sonzsuz teşekkürler” diyerek yanıt verdi.