Televizyon
26 Tem 2012 14:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:57

BU DİZİ TELEVİZYONDA NASIL YAYINLANACAK?

Dizi, hafta içi sadece iki gün yarım saatlik bir süreyle izleyicisiyle buluşacak.

OTİSABİ NASIL YAYINLANACAK?

Sinema TV kanalında (SinemaTV HD’de D-Smart 7’nci kanalda ve Teledünya 9’ncu kanalda izleyebilirsiniz) Otisabi’nin fragmanları dönmeye devam ediyor. Sordum durumu. Kanal, eylül ayına yetiştirmeye çalışıyormuş.
Sinema TV kanalında ve kendi internet sitesinde (otisabi.TV) aynı bölümleriyle yayınlanacak olan, çekimi İrfan Yıldırım tarafından yapılan ve başrolünü Uğur Bilgin’in oynadığı dizi, hafta içi sadece iki gün yarım saatlik bir süreyle izleyicisiyle buluşacak.
Bir bilgi daha; ‘çok fazla cinsel içerikli olmayacak’! Galip Tekin, hikayelerinin televizyon dizisi haline getirilmesinden pişman olmuş. Kesip biçme durumları, RTÜK ayarı ya da... Arkadaşlarını da uyarıyor; “Siz böyle bir işe kalkışmayın” diye. Onlardan biri de Otisabi’nin yaratıcısı ‘Uykusuz’dan da arkadaşı Yılmaz Aslantürk. Ama olan oldu bir kere. Bu arada şahsi fikrim; sevgili Galip, hiç de fena olmadı iş. Bu dizi kalabalığında bir nefesti seni ne kadar memnun etmese de. Otisabi için de aynı görüşteyim. Olsun böyle işler. İcabında biz anlarız durumları merak etmeyin, siz çizmeye devam edin.

Sina Koloğlu/Milliyet Cadde