Magazin
18 Mar 2015 17:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Bu ayrılığa en çok Harun Tan sevindi

Ebru Şallı’nın Sinan Akçıl’la 1,5 yıllık ilişkisini “Bitti, nokta” mesajıyla bitirmesine en çok ünlü modelin eski eşi Harun Tan sevindi.

Önceki yaz ani bir kararla 2 oğlunun babası 11 yıllık eşi Harun Tan’ı tek celsede boşayan Ebru Şallı, hafta sonu 1,5 yıllık sevgilisi Sinan Akçıl’dan ayrıldı. İki hafta önce gözyaşları içinde Boğaz’a karşı ilişkisiyle ilgili arkadaşına dert yanarken objektiflere yakalanan Şallı, çok aşık olduğu halde işlerinin yoğunluğu ve hiperaktif kişiliği nedeniyle kendisini ihmal eden Akçıl’la yollarını ayırdı. Ünlü müzisyen ilişkilerinin son döneminde aynı evde yaşadığı Şallı’nın 11 yaşındaki Beren ve 4 yaşındaki oğlu Pars’la baba - oğul ilişkisi yaşıyor ve onları hediyelere boğuyordu.

Boşanmadan tanışmıştı

Şallı’nın kendisine attığı “Bitti, nokta” mesajını basına demeç olarak vermesinin şokunu yaşayan Sinan Akçıl, önceki akşam bağlandığı Uçankuş TV’de “Ebru’nun ayrılık kararını gazeteden öğrendim. Ayrıldık diye bu ilişkimde çok sevdiğimi inkar edemem. Allah’ın kaderine karşı gelinmez, bir melekten ayrılmak zor olsa da...” açıklamasını yaptı. Bu şok ayrılığa en çok sevinen ise Şallı’nın kendisinden boşanmadan önce tanıştığı Akçıl’dan hiç hoşlanmayan eski eşi Harun Tan oldu. Tan, yakınlarına “Ben demiştim” dedi.

Akşam