Gündem
02 Nis 2023 18:44 Son Güncelleme: 02 Nis 2023 18:47

Bu akşam yemeğine çırılçıplak katılabiliniyor! Çırılçıplak akşam yemeğinin bilet fiyatı 88 dolar

‘Füde Dinner Experience’ müşterilerin çırılçıplak yemek yemesini gerektiren yeni bir akşam yemeği deneyim serisi hazırladı. Sanatçı ve model Charlie Ann Max tarafından düzenlenen vegan yemek için biletler kişi başı 88 dolar olarak duyuruldu. Katılım için web sitesi üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. Amacın cinsellil değil, sınırsız hissetmek olduğu belirtildi.

Pandemi bitti ve insanlar normale dönmek istiyor. Artık New York Eyaletinde maske takmak, birbirinden 1,8 metre uzakta oturmak ve COVID-19 yıllarıyla birlikte gelen diğer tüm kısıtlamalar sona erdi.

New York Times'ta yer alan habere göre pandemiden sonra biraz daha cesur ya da biraz daha "özgür" olmak isteyenler için New York'ta bugünlerde daha fazla ilgi gören yeni bir yemek seçeneğini deneyimliyor.

New York Times tarafından "bir grup yabancıyla çıplak vegan bir akşam yemeği partisi" olarak lanse edilen 'Füde Akşam Yemeği Deneyimi', sanatçı ve model Charlie Ann Max tarafından düzenleniyor.

Max tarafından düzenlenen vegan yemek için biletler kişi başı 88 dolar olarak duyuruldu. Katılım için web sitesi üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.

Yemek için "bitki bazlı yemek pişirme, sanat, çıplaklık ve kendini sevme yoluyla en saf benlik" vaadinde bulunuluyor.

Charlie Ann Max, bu akşam yemeğinin değişik bir heyecan yaşamak isteyen herkes tarafından deneyimlenmesi gerektiğini iddia ediyor.