Televizyon
11 Mayıs 2011 16:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:20

BU AKŞAM BAŞLIYOR! SHOW TV'DEN BEHZAT Ç'YE RAKİP DİZİ!

Behzat Ç.'ye rakip olacağı yorumları yapılan Show TV'nin yeni polisiye dizisi bu akşam başlıyor.

Yapımcılığını NTC'nin üstlendiği "Karakol" dizisi bu akşam Muhteşem Yüzyıl'ın ardından Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.

Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği dizinin başlıca rollerinde Ertan Saban, Devrim Nas, Zeynep Eronat, Seda Akman, Ekin Türkmen, Mustafa Avkıran, Müge Boz, Levent Özdilek, Güray Kip, Ece Dizdar, Rüzgar Aksoy, Tuğrul Tülek, Luran Ahmedi, Gökhan Kıraç ve Orhan Aydın yer alıyor.

Dizinin konusu kısaca şöyle:

İçişleri Bakanlığı, büyük şehirlerde artan suç oranını önleyebilmek için yeni bir proje geliştirir. Emniyet teşkilatının dışından seçilmiş yetenekli kişilerden oluşan, bazı özel yetkilerle donatılmış birimler oluşturulacak ve bu birimler şehrin suç oranı en yüksek bölgelerinde bulunan  karakollara yerleştirilerek suçla savaşılacaktır. Bu karakolun Başına Reşat  getirilir. O daha önce tanıdığımız hiç bir polise benzemez. Onun suçla mücadelede kullandığı yöntemler çok farklıdır.

Senaryo:               Alican Yaraş, Özge Efendioğlu

Genel Koordinatör: Nazlı Heptürk

Yapımcı:                 Mehmet Yiğit Alp

Yönetmen:            Onur Tan

Oyuncular:             Ertan Saban, Devrim Nas, Zeynep Eronat, Seda Akman, Ekin Türkmen, Mustafa Avkıran, Müge Boz, Levent Özdilek, Güray Kip, Ece Dizdar, Rüzgar Aksoy, Tuğrul Tülek, Luran Ahmedi, Gökhan Kıraç ve Orhan Aydın.

Konuk oyuncu:       Polat Bilgin

Müzik:                     Özer Atik