Brooke Shields gözyaşlarıyla anlattı: Hayatımı karartan o adama mektup yazdım!

The Blue Lagoon (Mavi Göl) ve 1981'deki "Endless Love" (Sonsuz Aşk) filmleriyle tanınan Hollywood'un en güzel kadın oyuncuları arasında gösterilen Brooke Shields, yıllar sonra tecavüze uğradığını itiraf etti. Hayatının ele alındığı belgeselde acı gerçeği ilk kez anlatan 57 yaşındaki oyuncu, o kişiye mektup yazdığını dile getirdi.

Brooke Shields gözyaşlarıyla anlattı: Hayatımı karartan o adama mektup yazdım! - Sayfa 1

Brooke Shields, hayatının anlatıldığı belgeselde uğradığı tacizi anlatmıştı. Ünlü oyuncu, yaşadığı kabus dolu günlere son vermek için son bir hamle yapmayı denediğini ve olaydan birkaç yıl sonra kendisini tecavüz eden adama hitaben bir mektup kaleme aldığını söyledi.

117
Brooke Shields gözyaşlarıyla anlattı: Hayatımı karartan o adama mektup yazdım! - Sayfa 2

"DAHA ÖNCE TANIŞTIĞIM BİRİYDİ"
Bu olay meydana geldiğinde henüz 20'li yaşlarının başında olan oyuncu, bu buluşmanın bir iş görüşmesi olduğunu düşündüğünü ifade etmişti. Brooke Shields, konuyla ilgili, "Yemek yedik. Ben bunun bir iş görüşmesi olduğunu sanıyordum. O kişiyle daha önce tanışmıştım ve bana karşı her zaman iyiydi" dedi. Ancak Shields'ın söylediğine göre iş toplantısı sandığı o akşam yemeği bir anda aniden şekil değiştirmişti.

217
Brooke Shields gözyaşlarıyla anlattı: Hayatımı karartan o adama mektup yazdım! - Sayfa 3

OTEL ODASINA GÖNDERDİ
Görüştüğü kişiye bir taksi çağırması gerektiğini söyleyen Brooke Shields, o kişinin de ona otele geri dönmelerini ve oradan bir taksi çağıracağını dile getirdiğini anlattı. Brooke Shields, bunun üzerine onunla birlikte oteldeki odasına gittiğini söyledi.

317
Brooke Shields gözyaşlarıyla anlattı: Hayatımı karartan o adama mektup yazdım! - Sayfa 4

ÇARESİZ ŞEKİLDE BEKLEMİŞ
"Telefona gitmek istemiyordum, orada oturmak istemiyordum. Çünkü orada kalmıyordum" diyen Brooke Shields, çaresiz bir şekilde ne yapacağını düşünürken odada bulduğu bir dürbünle pencereye yaklaştığını ve odadan görülen kumsal manzarasını izlemeye başladığını aktardı.

417