Magazin
30 Ağu 2011 11:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

BRITNEY'İ ELLE TACİZ ETTİ! ÜNLÜ YILDIZIN KALÇASINI ELLEDİ!

Ödül gecesinde tüm dünyanın gözü önünde Britney Spears'ın kalçasını elledi. İşte o kareler... FOTO HABER

Müzik dünyasının kalbi önceki akşam Los Angeles’ta attı. 15 ödülün dağıtıldığı ’MTV Video Müzik Ödülleri’ gecesinin galibi, üçer ödül alan Katy Perry ve İngiliz şarkıcı Adele oldu. ’Yılın En İyi Video Klibi’ ödülü Katy Perry’nin ’Firework’ şarkısına verildi. Uzun bir aradan sonra başarılı bir çıkış yakalayan Britney Spears da ’Till The World Ends’ isimli şarkısına çektiği klip de ’En İyi Pop Müzik Videosu’ ödülünü aldı.

ELLE TACİZ ETTİ

Genç yaşına kadar müzik efsaneleri arasında yer alan Lady Gaga, geceden iki ödülle ayrıldı. Gaga’nın ’Born This Way’ isimli şarkısına çektiği klip ’En İyi Kadın Sanatçı Klibi’ ve ’Mesaj Taşıyan Klip’ seçildi. Sahneye erkek kılığında çıkan Gaga; Britney Spears’ın kalçasına dokundu. Gençlerin favorisi Justin Bieber, Beyonce, Nicky Minaj ve Kanye West de birer ödüle layık görüldü.

KATY KOSTÜM ŞOV YAPTI

Gecenin en çok ödül alan isimlerinden biri olan Katy Perry, gece boyunca sık sık kostüm değiştirdi. Perry, pembe saçları ve çılgın kostümleriyle de gecenin ilgi odağı olmayı başardı.

Perry ve eşi Russell Brand, haklarında çıkan ayrılık dedikodularını yalanladı. Ünlü çift, ödül töreninde evliliklerinin yolunda gittiğinin sinyalini verdi.

Ödül töreninin sunucularından biri olan Selena Gomez ve Justin Bieber, gece boyunca sıcak tavırlarıyla ilgi odağı oldu.

Çılgın sahne şovlarıyla Lady Gaga’nın tahtına aday olarak gösterilen Nicky Minaj da geceden bir ödülle ayrıldı.

Gecenin en büyük sürprizi İngiliz şarkıcı Adele oldu. Adele, geceden 3 ödülle ayrıldı.

Daha önce bir ödül töreninde Madonna ile öpüşerek kendinden söz ettiren Britney Spears, önceki gece de Lady Gaga ile öpüştü.

Gecenin en çok konuşulan ismi sahneye erkek kılığında çıkan Lady Gaga oldu. Erkek haline ’Joe’ ismini takan Gaga, geceden iki ödülle döndü.