Magazin
09 Haz 2023 14:14 Son Güncelleme: 09 Haz 2023 14:17

Breaking Bad dizisinin yıldızı oyunculuğu bırakıyor

Emmy ödüllü Bryan Cranston, 2026 yılında oyunculuğu bir süre bırakacağını açıkladı.

'Breaking Bad' dizisinde canlandırdığı Walter White karakteriyle tanınan oyuncu Bryan Cranston, artık emekli olmaya hazır olduğunu söyledi. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Cranston, British GQ ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, 2026 yılının profesyonel oyunculuk kariyerinin son yılı olabileceğini açıkladı. Cranston, "Paradigmayı bir kez daha değiştirmek istiyorum. Eşim Robin Dearden, son 24 yıldır kuyruğuma tutunarak hayatını sürdürüyor. Artı bir oldu, bir ünlünün karısı oldu. Hayatını benimkine göre döndürmek ve ayarlamak zorunda kaldı. Bundan muazzam bir fayda gördü, ama biz dengesiziz. Bunu seviyelemek istiyorum. O bunu hak ediyor" diye konuştu.

Eşi Robin Dearden ile daha çok zaman geçirmek istediğini açıklayan Cranston, 2026 yılında Hollywood'dan en az 6 ay uzak kalmayı planladığını söyledi. Gelecekte Fransa'ya yerleşmeyi düşündüğünü belirten oyuncu, yeni arkadaşlar edineceğini ve senaryo okumayacağını söylerken "İş hakkında düşünmeyeceğim. Telefonlara bakmayacağım" dedi.

Cranston son olarak, Wes Anderson'ın 16 Haziran'da vizyona girecek olan yeni filmi "Asteroid City"de bir televizyon programını sunucusunu canlandırdı. Oyuncu, yakın zamanda sona eren son drama dizisi 'Your Honor'daki performansıyla Altın Küre adaylığı elde etti. 'Breaking Bad', Cranston'a 6'sını kazandığı 9 Primetime Emmy adaylığının yanı sıra, Altın Küre, Satellite gibi ödüller de kazandırdı.