Reklam PR
18 Mar 2021 14:37 Son Güncelleme: 18 Mar 2021 14:37

Brandworks, Cafemarkt ile el sıkıştı!

Brandworks İletişim Danışmanlığı, endüstriyel ve profesyonel mutfak marketi olan Cafemarkt’ın dijital itibar yönetimi, sosyal medya yönetimi, proje ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi.

Endüstriyel ve profesyonel mutfak marketi olarak yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Cafemarkt, dijital itibar yönetimi, sosyal medya yönetimi, proje ve medya ilişkileri yönetimi alanlarında hizmet almak üzere Brandworks İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

2011 yılından itibaren ağırlıklı olarak Horeca sektörüne hizmet veren ve sektöründe ilk e-ticaret’e katılan marka olarak yer alan Cafemarkt, dünya çapında endüstriyel mutfak sektöründe yer edinmiş yüzlerce markayı, binlerce ürünü bünyesinde bulunduruyor. Cafemarkt, uluslararası e-ticareti 6 kıtaya ulaştırarak, sektörel sivil toplum derneklerindeki görevleriyle sektör gelişimi vizyonu, teknolojiyi ve pazar değişimlerini hızlıca uygulayarak üreticinin, distribütörün ve müşterilerinin en üste seviyede fayda sağlamasına imkan tanıyor.

11 yıllık serüvenine ulusal ve uluslararası arenada faaliyet gösteren 100’e yakın marka ve pek çok tecrübe sığdıran Brandworks; geleneksel ve dijital medya süreçlerinin yürütülmesinin yanı sıra kurumsal iletişim, sürdürülebilir itibar yönetimi, stratejik danışmanlık gibi uzmanlıklarıyla 50’den fazla sektöre 360 derecelik halkla ilişkiler hizmeti veriyor.