Magazin
06 Kas 2019 11:36 Son Güncelleme: 06 Kas 2019 14:44

Brad Pitt'i protesto etmek için soyundu!

Angelina Jolie, Harper's Bazaar için kamera karşısına geçti ve uzun zamandır görmediğimiz halleriyle dergiye kapak oldu. Jolie, dergi için çıplak poz verdi, 'Brad'i protesto etmek için soyundum' dedi.

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, bu yıl altın çağını yaşıyor. Dört yıl önce Brad Pitt ile boşandıktan sonra bir süre kendini kapatan Jolie, adeta küllerinden doğdu.

Gösterime giren yeni filmi Malefiz: Kötülüğün Gücü ile bir anda ilgi odağı olan ünlü oyuncu, Sølve Sundsbø’nun çektiği fotoğraflarla Harper’s Bazaar dergisine kapak oldu.

Göçmenlerin hak ve özgürlükleri için mücadele eden BM Mülteci Ajansı ile yaklaşık 20 yıldır işbirliği yapan ve 10 yıldan fazla bir süredir Afganistan’dan Kenya’ya ve Kamboçya’ya gidip okullara fon sağlayan Jolie, dergi için birbirinden seksi ve cesur pozlar verdi.

Sølve Sundsbø’nun çektiği fotoğraflarla, bir anda dünya gündemine oturan Angelina Jolie, vücudunun son 10 yılda çok değiştiğini, özellikle son dört yılda ise pek çok badireler atlattığını söyledi.

Jolie, vücudunda hem görünebilir hem de görünmeyen yara izlerine de sahip olduğunu belirtti.

Röportajda Brad Pitt ile ilgili de konuştu. Dünya üzerinde neredeyse gitmediği yer kalmayan Jolie’ye ‘En favori yeriniz neresi? Nerede yaşamak istersiniz?’ sorusu yöneltildi. “En sevdiğim yer hiç gitmediğim yer” diye cevap veren güzel oyuncu, Amerika dışına çıkamadığından da bahsetti ve Pitt yüzünden taşınamadığını söyledi:

“Çocuklarım 18 yaşına girer girmez farklı ülkelerde yaşamayı çok istiyorum. Ama şu anda babaları nerede yaşamayı seçiyorsa ben de o ülkede yaşamak durumundayım.”

Röportaj dışında, dış basında çıkan bir habere göre de Angelina Jolie, dergiye verdiği çıplak pozu Brad Pitt’i protesto etmek için vermiş.