Gündem
02 Tem 2011 14:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:31

BRAD PITT'DEN ÇARPICI AÇIKLAMA! DÖRT DUVAR ARASINDA YAŞIYORUZ!

'Hayat Ağacı' filminin yıldızı Brad Pitt, İngiliz The Guardian gazetesine hayatını anlattı

Ünlü oyuncu verdiği röportajda başrolünü üstlendiği, çekimleri üç yıl önce çekimleri tamamlanmasına rağmen yeni gösterime giren ‘Tree of Life/Hayat Ağacı’ filmi ve yönetmeni Terrence Malick’le ilişkisini konuştu. 64’üncü Cannes Film Festivalinde Altın Palmiye ödülünü kazanan filmin başrol oyuncusu Pitt, rolü mecburiyetten kabul ettiğini söyledi: “Aslında projede yapımcı olarak çalışmak istiyordum. Ama başrol için anlaştığımız oyuncu Heath Ledger aniden ölünce iş başa düştü.”

Paparazzi baskısı bunalttı

Pitt, yönetmen Terrence Malick’in Brangelina takipçisi paparazzi ordusundan da çok rahatsız olduğunu söyledi: “O aşırı içine kapanık. Bir kere bir paparazzi bizi birlikte yemek yerken görüntüledi, neredeyse aklını kaçırıyordu. Onun gibi mahremiyetine düşkün bir insan için çok huzursuzluk vericiydi. Sonuçta kimin için değil ki? 10 yıl burnumu karıştırırken ya da bir kadını öperken fotoğraflarımın çekilmemesi için dört duvarın arasında yaşadım. Yeni yeni alıştım paparazzi ordusuna. Açıkçası Angie’yle bu durumu çok iyi karşılıyoruz.Yine dört duvar arasındayız, ama bundan çok memnunuz.”
Brad Pitt röportajda role kaptırma konusuna da değinerek ” İşim biter bitmez evime gider, hayatıma devam ederim. Role bürünmem. Arkama bakmam” diyerek, oyunculuk yöntemini açıkladı.