Brad Pitt, uzaydaki astronotla röportaj yaptı

Ünlü aktör Brad Pitt, Washington'da bulunan NASA merkezinde, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) 4 aydır bulunan astronot Nick Hague ile röportaj yaptı.

Brad Pitt, uzaydaki astronotla röportaj yaptı - Sayfa 1

20 Eylül'de vizyona girecek Yıldızlara Doğru (Ad Astra) filminde bir astronotu canlandıracak olan Pitt, Nick Hague'ya uzay ve astronotun görevine dair birçok soru yöneltti.

17
Brad Pitt, uzaydaki astronotla röportaj yaptı - Sayfa 2

Pitt'in, "Yerçekimsiz ortamda nasıl hissediyorsun?" sorusuna, Hauge havada dönerek cevap verdi.

27
Brad Pitt, uzaydaki astronotla röportaj yaptı - Sayfa 3

Aktörün, "Biliyorum, oldukça meşgulsünüz. Ama aynı zamanda ailenizi ve sevdiklerinizi özlüyorsunuz. Zihinsel olarak nasıl stabil kalabiliyorsunuz?" sorusuna ise Hauge, "Kesinlikle. Bir aile sahibi olmak ve sevdiklerimizden uzak kalmak adeta bir meydan okuma. Sanırım en büyük avantajımız. Görev yaptığımız yerin dünyaya yakın olması sebebiyle telefonla arama yapabiliyoruz ve her hafta sonu çocuklarım ile görüntülü konuşabiliyorum" sözleriyle cevap verdi.

37
Brad Pitt, uzaydaki astronotla röportaj yaptı - Sayfa 4

Pitt'in sorduğu, "Müzik çaları kim yönetiyor?" sorusu gülüşmelere neden olurken, astronot Hague, "Sıra ile yönetiyoruz. Burada bir İtalyan ile 2 Amerikalı astronot ve 2 Rus kozmonot var. Dolayısıyla akşam yemeğinde, Rus müziği dinlemek güzel bir değişiklik oluyor ve bu mürettebattaki uluslararası hissiyata katkıda bulunuyor" dedi.

47