Gündem
21 Kas 2011 19:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:04

BRAD PITT HABERİ 'MUHTEŞEM' BİR BALON MU?

Dizinin yapımcıları ünlü oyuncuyla rekor bir ücret karşılığında anlaştı.

Hollywood’un en çok kazandıran oyuncularından Brad Pitt, Muhteşem Yüzyıl’da rol almaya mı hazırlanıyor? Dizinin yapımcıları ünlü oyuncuyla rekor bir ücret karşılığında anlaştı mı? Yoksa bu iddia da Türk medyasının "Hollywood’u ayağınıza getiriyoruz" balonlarından biri mi?

MUHTEŞEM YÜZYILA MUHTEŞEM OYUNCU MU?

Bugün gazetesinde yer alan ve internete de hafta sonu kendisine yer bulan bu iddia çok konuşulacağa benziyor. İddiaya göre Muhteşem Yüzyıl bu sefer ağırlayacağı yıldızla çok konuşulacak. Hollywood’un starı Brad Pitt Muhteşem Yüzyıl’da rol alacak...
Dizinin savaş sahnesinde oynamak için 2 milyon dolar alacağı ileri sürülen Pitt’in bir bölümde oynanamak için dizinin yapımcıları ile 2 milyon dolara anlaştığı da ileri sürülüyor. Haberde Muhteşem Yüzyıl’ın Brad Pitt’in oynayacağı sahneler önümüzdeki ay çekileceği ileri sürüldü.

Haberdeki iddiaya göre "Brad Pitt’in Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayacağı yapım şirketi tarafından bir sır gibi saklanıyor."

HANİ SİNEMAYA VEDA EDECEKTİ?

Halbuki kısa bir süre önce, ünlü aktör Avustralya’da yayımlanan ’’60 Minutes’’ adlı TV programına verdiği röportajda oyunculuğu bırakmayı planladığını açıklamıştı.