Magazin
11 Ağu 2019 15:31 Son Güncelleme: 11 Ağu 2019 17:39

Brad Pitt en çok hangi filmde oynamak istiyor?

Brad Pitt, rol almayı en çok istediği filmin adını söyleyince, birçok kişinin kaşlarını kaldırmasına neden oldu.

The Independent Kültür Muhabiri Jacob Stolworthy’ın hazırladığı, The Independent Türkçe’nin çevirdiği habere göre, ünlü aktör, Quentin Tarantino’nun Bir Zamanlar Hollywood’da (Once Upon A Time In Hollywood) filminin ışığında Margot Robbie’yle birlikte röportaj verdi.

Filmde Leonardo DiCaprio da yer aldı ve önceden birkaç klasik filmde ve televizyon dizisinde rol almış Rick Dalton adlı ışığını kaybetmiş bir aktörü canlandırdı.

Heatworld’den Lucy Ford, Pitt ve Robbie’ye en çok hangi filmde rol almış olmayı istediklerini sordu. Bir anlık tereddütün ardından Pitt, 1972 tarihli kötü şöhretli Paris’te Son Tango’yu (Last Tango In Paris) söyledi.

Pitt, “Hemen Son Tango’yu seçtim. Bu benim hakkımda ne söylüyor?” diye sordu. Robbie’nin filmi izlemediğini, hatta hiç duymadığını söylemesi üzerine Pitt sözlerine şöyle devam etti:

“Ah, dostum, sana anlatmalıyız. Brando. Bu film can yakacak. Böylesi can yakar.”

Yönetmenliğini Bernardo Bertolucci’nin yaptığı Paris’te Son Tango, filmde Marlon Brando ile baş rolü paylaşan Maria Schneider’in 2007’deki açıklamalarından sonra kendini tartışmaların ortasında bulmuştu. Schneider, filmde canlandırdığı karakterin tecavüze uğradığı sahnenin “orijinal senaryoda yer almadığını” ve oracıkta Brando tarafından planlandığını söylemişti.

Schneider’in açıklamalarına göre Bertolucci, Brando’nun planını onaylamış ve Schneider katılmaya “zorlandıktan” sonra “gözyaşları içinde” kalmıştı.

2011 yılında hayatını kaybeden Schneider, Daily Mail’e “Aşağılanmış ve dürüst olmak gerekirse hem Marlon hem de Bertolucci tarafından bir parça tecavüze uğramış hissettim” demişti:

“O sahneden sonra Marlon beni ne teselli etti ne de benden özür diledi. Neyse ki sahne tek seferde çekildi.”

2018 yılında hayatını kaybeden Bertolucci ise Schenider’in açıklamalarını “gülünç bir yanlış anlaşılma” olarak nitelemişti.

Netflix dizisi Mindhunter’ın yeni sezonuyla da şaşırtıcı bir ortak noktaya sahip Bir Zamanlar Hollywood’da, ABD’de vizyona girdi. Türkiye’de ise 23 Ağustos’ta gösterime girecek.

ETİKETLER
#Brad Pitt #rol