Dünya
22 Haz 2023 18:54 Son Güncelleme: 22 Haz 2023 18:56

Böyle vahşet görülmedi! Yeni doğan iki bebeğini katletti

Güney Kore'de yaşanan vahşet kan dondurdu. Bir kadının iki bebeğini birer günlükken öldürdüğü ortaya çıktı. Cani annenin yıllardır bebeklerin cesedini dondurucuda tuttuğu ortaya çıktı.

Güney Kore'de Gyeonggi Nambu Polisi'nden yapılan açıklamaya göre 30'lu yaşlarındaki kadın, iki bebeğini öldürdüğünü itiraf etti. Kadın neden bebeklerini öldürdüğü sorusuna ise "12, 10 ve 8 yaşlarındaki diğer üç çocuğuna bakmakta ekonomik zorluklar yaşadığı için bebeklerini öldürdüm" yanıtını verdi.

1 GÜNLÜKKEN ÖLDÜRÜLMÜŞLER

Bebeklerin 1 günlükken öldürüldüğü öğrenildi. Kadının ilk bebeğini Kasım 2018'de boğarak öldürüldüğü ve cesedi evinin dondurucusuna koyduğunu bildirdi. Kasım 2019'da bir kez daha doğuran kadının yine aynı şekilde bebeğini katlettiği ve dondurucuda sakladığı belirtiliyor.

Kadının kocasına bebekleri kürtajla aldırdığını söylediği ve adamın olanlardan habersiz olduğu da Güney Kore basınında yer aldı.

Yapılan inceleme sonucu iki bebeğin doğum kayıtlarına hastanede rastlandı. Ancak bu kayıtlara rağmen bebekleri nüfus kayıtlarının yapılmadığı da ortaya çıktı.

Polis, dün kadının evinde arama yaptı. Bazı delillere el koydu. Cuma günü yapılacak duruşmanın ardından kadının tutuklanması bekleniyor.