Televizyon
10 Mayıs 2015 13:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:32

Böyle olur rol arkadaşlığı! Yere göğe sığdıramadı!

Buğra Gürsoy ve Özge Özpirinçci, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalına röportaj verdi.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programında Buğra Gürsoy ve Özge Özpirinçci ile yapılan röportajlar ekrana getirildi.

Ekrandaki ‘Aşk Yeniden’ dizisinin oyuncularından Buğra Gülsoy, rol arkadaşı Özge Özpirinçci’yi ‘General’ olarak nitelendirirken çok güzel bir uyum sağladıklarını söyledi. Gülsoy, hiçbir zaman star olmayı düşünmediklerini anlatırken, "Özge ile çalışmanın en iyi yönü sahnede bana güven veriyor olması” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programında Buğra ve Özge Özpirinçci ile yapılan röportajlar ekrana getirildi. Gülsoy, çekimler sırasında yorgun düşen karavanda uyuyan Özge Özpirinçci’nin fotoğrafını çekmesi ile bunun birbirlerini incitmeden, kırmadan sürdürdükleri ‘Savaşa’ döndüğünü söyledi. Buğra Gülsoy, romantik-komedi yapımlarında en önemli unsurun partnerlerin birbiri ile uyum sağlaması olduğunu anlatırken, "Çok güzel bir uyum sağladık. Özge ile çok iyi paslaşabiliyoruz. O da ekrana yansıyor” dedi.

Buğra Gülsoy, bir soru üzerine Özge Özpirinçci’yi 'General' olarak nitelendirirken, "Çok konuşuyor, çok yönlendiriyor, çok karışıyor. Bir de çok içtiği otları falan filan var; yeşil çayıymış, bilmem ne çayıymış falan. Özge ile çalışmanın en iyi yönü sahnede bana güven veriyor olması. Yani bir aksaklıkta işi kurtarabileceğini biliyorum. Set dışında da görüşüyoruz. Neredeyse ‘haftanın 8 günü’ çalışıyoruz" dedi.

"VAPURA DA BİNERİM, METROYA DA"

Özge Özpirinçci, Bugra Gülsoy ile kameraların arkasında çok güzel bir dostluk edindiklerini, daha önceden tanıdığı onun kız arkadaşı Nilüfer Gürbüz ile dostluklarının pekiştiğini söyledi. Özpirinçci, bir soru üzerine, "Buğra; çok iyi, komik bir insan. Çok eğleniyoruz. Sabahın 02.00’sinde çekim yaparken birbirimize enerji veriyoruz. Onunla çalıştığım için mutluyum” diye konuştu. Özpirinççi, rol arkadaşı için “Çok üşengeç ve Türk kahvesini çok seviyor” dedi.

Özge Özpirinçci, birlikte alışverişe çıktığı sevgilisi Burak Yamantürk’ü yere oturup beklerken ve sokaktan geçen atık kağıt toplayan çocuklarla görüntülendiği hatırlatılınca, "Yorulmuştum, oturacak yer yoktu. Yere oturdum. Oradan geçen sokak çocukları yanıma geldi biraz sohbet ettim. ‘Dizinizi çok seviyoruz’ dediler. Teşekkür ettim. Aslında bunda şaşıracak bir şey yok. Bizim ülkede star, oyuncu anlayışı herkesin kendine göre yaşadığı bir durum. Ben böyle yaşamayı seviyorum. Vapura da, metroya da biniyorum, Halkımın içinde ne kadar bulunursam mesleğim için o kadar iyi" dedi. Özpirinçci, dizide komedi oynamanın eğlenceli olduğunu ancak, sinemada güzel bir drama filminde oynamayı arzu ettiğini ekledi.

Buğra Gülsoy da, Özge Özpirinççi gibi star olmayı değil, iyi oyuncu olmayı hedeflediğini kaydederken, "Star olma yolunda ilerleme hedefimiz olmadığı için daha doğal, daha rahatız. İstediğimiz gibi davranabiliriz” dedi.