Gündem
19 Eki 2011 15:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:55

BÖYLE BİR ŞEY VAR MI CENGİZ!

Şehitlere rağmen ekranda magazin programı yapanlar bahaneyi bakın nasıl buldular. VİDEO

26 şehit nedeniyle bazı televizyon kanalları yayın akışlarında değişikliğe gitti. Buna karşılık bazı kanallar da magazin içerikli şov programlarını yayınlamakta bir sakınca görmedi.

TV8, TNT ve Beyaz Tv yayın akışı değiştirmeyen kanallardı. Şehit haberinin geldiği anlarda her üç kanalda da şov içerikli magazin eğlence programları vardı.

İlginç olan her üç kanaldaki program sunucularının da aynı bahanelere sarılmaları oldu... TV8’de Cengiz Semercioğlu, "yayına neden devam etmek gerektiğini" konuğu Ali Poyrazoğlu’na söyletti.

POYRAZOĞLU’NA SORUYLA SİPARİŞ VERDİ

Cengiz Semercioğlu kafasından geçenleri konuğuna söyletmek için usta bir manevra yaptı. Şehit konusu açıldığı anda "çok üzüntülüyüm, çok gerginim o konuda..." diyen Ali Poyrazoğlu’na yönlendirme yüklü şu soruyu yöneltti:

-"Bu tür şehit yayınlarının olduğu anlarda hep tartışılıyor. Kanallar normal akışlarına devam etmeli mi yoksa etmemeli mi? Senin görüşün ne biz gerçekten terör haberleri karşısında hayata küsüp içimize mi kapanacağız, yoksa teröre inat hayatımızı yaşamaya devam mı edeceğiz?"

Ali Poyrazoğlu yönlendirmeyi farketmişti, bunu da cevabının başına ekleyerek şunu söyledi:

"Bu dar açıdan bakarsak, kesinlikle geri çekilmeyip kanalların yayınlarına devam etmesi, sinema ve tiyatroların programlarına devam etmesi gerekir. Genelde toplumun morali çöksün diye yapılıyor bu hareket. O zaman toplumun moralini daha da aşağı çekecek saygı duruşlarına gerek yok."


İŞTE O PROGRAM!


AYNI BAHANE DE BEYAZ TV’DE DE...

Beyaz TV’de program yapan Tayyar Işıksaçan ile Oya Aydoğan da 26 askerimizi şehit verdiğimiz gün program yapmalarını aynı bahanenin arkasına saklanarak savundular... 

İŞTE CANLI YAYINDAN DİLLENDİRİLEN O BAHANE! 

gazeteciler