Televizyon
19 Ağu 2019 23:28 Son Güncelleme: 19 Ağu 2019 23:48

Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara döndü...

Boşnaklara yönelik sözleri nedeniyle büyük tepki toplayan Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara döndü.

Canlı yayında sarf ettiği “Kusturmalı Boşnak S..” sözleriyle tepki toplayan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programıyla ekranlara döndü.

Beyaz TV'deki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde Boşnakların ekranlara dönmemesi için kampanya başlattığı Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına döndü.

Boşnaklardan özür diledi

21 aydır programa çıkmayan Rasim Ozan Kütahyalı, programda Boşnak devlet adamı ve bağımsız Bosna-Hersek'in ilk cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegovic'in sözleri ve resmiyle konuşmaya başladı. Kütahyalı uzun süre sonra ilk yayında Boşnaklardan tekrar özür diledi. Kütahyalı programın başlangıcında şu ifadeleri kullandı; "Ben Aliya İzzetbegoviç hayranı bir insanım. Ben Boşnak kardeşlerimden tekrar, tekrar özür diliyorum. Bana düşman olanlar bu sözleri kullanarak bana saldırdılar. Kendi meselelerine asil Boşnak halkını karıştırmasınlar"ifadelerini kullandı.

Nerede kalmıştık

Rasim Ozan Kütahyalı programa çıkar çıkmaz kişisel twitter hesabından "nerede kalmıştık" tweetini atarak geri döndüğünü duyurdu.