Magazin
27 Oca 2012 11:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:17

BOŞANMA NEDENLERİNE İNANAMAYACAKSINIZ!

Ali Sunal ve eşi Gökçe Bahadır'ın boşanma kararı gündeme bomba gibi düştü.

Bugün Gazetesi’nin iddiasına göreö, gözde çift olarak görülen oyuncu Ali Sunal ve Gökçe Bahadır çiftin evliliği reyting kurbanı oldu. Yakın arkadaşlarının açıklamalarına göre oynadıkları dizinin bitmesi evliliklerini çıkmaza soktu

Geçtiğimiz Temmuz ayında dünya evine giren oyuncu Ali Sunal ve eşi Gökçe Bahadır’ın boşanma kararı gündeme bomba gibi düştü. Herkes bebek haberi beklerken, boşanma kararlarını basına açıklayan çiftin evliliğinin reyting kurbanı olduğu iddia ediliyor.

İŞSİZLİK EVE KRİZ GETİRDİ

4 yıl süren arkadaşlıklarının ardından göz kamaştırıcı bir düğünle dünya evine giren başarılı oyuncu Ali Sunal ile Gökçe Bahadır çiftinin arkadaşları, genç karı kocanın dizileri yayından kaldırıldıktan sonra, işlerindeki huzursuzluğu evlerine yansıttıkları ve sık sık tartıştıklarını belirtiyor. İşlerini kaybeden iki oyuncunun, çekilen dizilerin sayısında azalma olunca yeni bir iş bulamadıklarını ve ekonomik krize girmelerine sebep olduğunu açıkladı. Bunun üzerine evde tartışmalar büyüyünce iki oyuncu konuşup boşanma kararı aldıkları da söylentilerin arasında..

KIYMETLİ ZAMANLAR İÇİN GÖKÇE’YE TEŞEKKÜRLER

Ayrılma kararını duyurduklarından bu yana çıkan iddialar üzerine oyuncu Ali Sunal, dedikodulara son vermek için basın açıklamasında bulundu. Açıklamada yazanlar ise şöyle: "Üzülerek belirtiyorum ki dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe’ye ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim."

DİZİLERİ YAYINDAN KALDIRILDI

Düğünün hemen ardından oyuncu Gökçe Bahadır’ın oynadığı ’Sensiz Olmaz’ dizisi Kasım ayında yayından kaldırılırken Aynı şekilde Ali Sunal’ın oynadığı ’Huzurum Kalmadı’ isimli dizi de Ekim ayında yayına girmiş ve Kasım ayı ortalarında yayından kaldırılmıştı.