Magazin
06 Eki 2021 22:30 Son Güncelleme: 07 Eki 2021 00:27

Boşanma kararı sonrası ilk kez görüntülendi! Danilo Zanna'nın keyfi yerinde!

Geçtiğimiz günlerde boşanma haberleri ile gündeme gelen 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyesi ve şef Danilo Zanna, İstinyePark'ta objektiflere takıldı.

Dokuz yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'le boşanacakları yönünde haberleri sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile doğrulayan Danilo Zanna, günün erken saatlerinde geldiği AVM'nin Markalar Sokağı'nda görüntülendi.

 Keyfi yerinde olan ve gülümseyerek gazetecilerle selamlaşan ünlü şef, soruları cevapsız bırakmayı tercih etti. Kısa sürede alışveriş turunu tamamlayan Danilo Zanna, tekrar aynı hızla İstinyePark'tan ayrıldı.

 SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek, boşanacakları yönünde çıkan haberleri sosyal medya sayfalarından bir açıklama yaparak doğrulamıştı.

 39 yaşındaki Danilo Zanna, daha önce eşiyle ilk tanışma anını, "Ben Türkiye'ye tatil için geldim. Şef arkadaşım davet etti. Turist olduğum için beni gezdirmeye başladı Türkiye’de. Kendi arkadaşlarıyla tanıştırdı beni, o arkadaşları arasında eşimi gördüm ve 'Bu nasıl bir güzellik? Sanki gerçek değil... Gökkuşağından bir pırlanta düştü ve ben onunla aynı masada oturuyorum' dedim kendi kendime." sözleriyle anlatmıştı.