Televizyon
26 Ağu 2012 12:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:04

BOŞANMA HİKAYELERİ DİZİ OLUYOR! KİMLER ROL ALACAK?

Her evliliğin ikinci bir şansı hak ettiği ve boşanmanın bir kez daha düşünülmesi gerektiği vurgusu yapılacak dizi TRT'de yayınlanacak.


İlk filmi "Mommo" ile büyük ses getiren yönetmen Atalay Taşdiken'in yapımcılığını üstlendiği "Arabulucu" dizisi yenilenen ismi ve kadrosuyla seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin ismi "Böyle Bitmesin" olarak değiştirildi. Projenin ilk açıklanan kadrosunda Şebnem Bozoklu, Cemal Toktaş ve Gonca Vuslateri vardı. Ancak Vuslateri çekimler ertelenince başka bir projeyle anlaştı. Yapım şirketi At Film de bunun üzerine "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"nin ardından "Seni Bana Yazmışlar" isimli yazlık dizide başrol oynayan Yeliz Kuvancı ile el sıkıştı. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine kavuşan Kuvancı, böylece yaklaşık 1 yıl sonra ekrana dönmüş olacak. Dizi ağustos sonuna kalınca da bu kez Şebnem Bozoklu da ekipten ayrıldı. Bozoklu'nun yerine Zeki Demirkubuz'un "Kıskanmak" filmiyle Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazanan Nergis Öztürk'le anlaşma yapıldı.

Her hafta farklı konu
Her evliliğin ikinci bir şansı hak ettiği ve telafisi varsa boşanmanın bir kez daha düşünülmesi gerektiği fikriyle çekilen dizi, "Böyle başladı sizin hikâyeniz ama böyle bitmesin" sloganıyla ekrana gelecek. Emre Kabakuşak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Necati Şahin'in ise senaryosunu kaleme aldığı dizinin TRT 1 ekranında dönen dramatik tanıtımı da büyük ilgi görüyor. Özellikle son yıllarda hızla artan boşanma konusu böylece ilk kez bir TV dizisine konu olacak. "Böyle Bitmesin", boşanmalar konusuna farklı bir yönden bakacak.  Dizinin her hafta değişen hikâye örgüsüne ana karakterlerin kendi içindeki hikâyeleri de eklenecek. Atalay Taşdiken dizinin bir sosyal sorumluluk projesi olmadığının altını çizdi ve "Koca dövüyor ve aldatıyorsa 'Onu boşamayın' demeyeceğiz. Daha çok izleyici vicdanında 'Bunların meselesi hallolur' dedirtebileceğimiz konuları ekrana taşıyacağız. Boşanmalar konusunda geldiğimiz nokta artık içler acısı... Bizim çıkış noktamız bu oldu."