Magazin
05 Nis 2021 13:20 Son Güncelleme: 05 Nis 2021 13:33

Boşanma davasında Yağmur Aşık'ı üzen haber

Eski ünlü futbolcu Emre Aşık ile eşi Yağmur Aşık'ın çekişmeli boşanma davası devam ediyor. Dava sırasında mahkeme Yağmur Aşık'ı üzecek bir kararı verdi...

Eski milli futbolcu Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık'ın çekişmeli boşanma davasında mahkeme çok önemli bir karar verdi. 8 yıllık evliliğin bitirilmesi için süren davada tanıkların dinlendiği ve  mahkemenin Yağmur Aşık'ın velayet talebini reddettiği öğrenildi.

İstanbul 10. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya Emre Aşık ve taraf avukatları yer alırken Yağmur Aşık katılmadı. Davada gizlilik kararı nedeniyle duruşma salonuna gazeteci ve izleyici alınmadı.

YAĞMUR AŞIK'IN TALEBİNE RED

Duruşmada Emre Aşık'ın getirdiği 2 tanığın dinlendiği öğrenildi. Duruşma sonrasında Emre Aşık'ın avukatı karşı tarafın velayet talebinin mahkeme tarafından reddedildiğini söyledi. Duruşma eksik hususların giderilmesi için ertelendi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Eski futbolcu Emre Aşık'ın anlaşmalı boşanma davası açtığı 8 yıllık eşi Yağmur Aşık, mahkemeye sunduğu dilekçe ile anlaşmalı olarak boşanmaktan vazgeçtiğini belirterek, karşı boşanma davası açmıştı. 3 çocuk annesi Yağmur Aşık, boşanmalarına ayrı yaşadığı eşinin ailesi ile 3'üncü bir kişinin neden olduğunu ileri sürmüştü.