Magazin
27 Ara 2011 10:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:10

BOŞANINCA KENDİNİ KAYBETTİ! ÖNCE GAZETECİ DÖVDÜ SONRA DUBALARI EZDİ!

Gamze Özçelik'ten boşanmanın öfkesiyle, Sedef Şenkal'a saldırdı.. Makinesini kırdı, trafik dubalarını devirip kayıplara karıştı.

Eşi Gamze Özçelik’ten anlaşmalı boşanan oyuncu Uğur Pektaş, adliye çıkış kapısına sıkıştırdığı kadın gazeteciyi dövüp makinesini kırdı, trafik dubalarını devirip kayıplara karıştı.

Oyuncu Gamze Özçelik, geçtiğimiz hafta Kadıköy Aile Mahkemesi’ne anlaşmalı boşanmak için başvurmuştu. 3 yıllık evli olan Özçelik dilekçesinde “Farklı görüş ve düşünce ayrılıkları nedeniyle evliliğimiz sarsıldı. Evliliğimizin bundan sonra devam etmesi ikimizi ve çocuğumuzu da yıpratacağı için daha fazla mağdur olmamak adına anlaşarak boşanmaya karar verdik. Fiilen biten evliliğimizin, hukuken de bitmesi için boşanmamıza karar verilsin” demişti. Dün görülen davada hakim, çiftlerin talebi üzerine boşanmaya karar vererek, küçük Murathan ’ın da velayetini anneye verdi. Protokol gereği ise Pektaş oğlunun eğitim ve diğer masraflarını karşılayacak. Boşanma sonrası çok sinirli olan Pektaş, adliye çıkış kapısına sıkıştırdığı Habertürk gazetesinin muhabiri Sedef Şenkal’ı darp ederek makinesini yere fırlatıp kırdı. Daha sonra hızla adliyeden çıkan Pektaş, yasak yere park ettiği için arabasının başında bekleyen trafik polisini de hiçe sayıp, trafik dubalarını cipiyle ezerek hızla kaçtı. Pektaş’ın aracın arkasından bakakalan polis, çareyi yasak yere park etmekten 66 lira ceza yazmakta buldu.