Boşanacakları konuşuluyordu! Bensu Soral ve Hakan Baş cephesinde flaş gelişme

Bensu Soral ile Hakan Baş kısa süre önce haklarında çıkan “ayrılıyorlar” iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı. Hakan Baş’ın başka bir kadınla eğlenirken görülmesi üzerine mesele yeniden alevlendi, çift sosyal medyadan yeni ortak bir açıklama yaptı. 'Evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz' diyen ikili dün akşam arkadaşlarının düğünde bir araya geldi.

Boşanacakları konuşuluyordu! Bensu Soral ve Hakan Baş cephesinde flaş gelişme - Sayfa 1

2018 yılında Bensu Soral ile nikah masasına oturan Hakan Baş'ın dün akşam bir mekanda Mina Ceran ile samimi bir şekilde eğlendiği iddia edildi.

112
Boşanacakları konuşuluyordu! Bensu Soral ve Hakan Baş cephesinde flaş gelişme - Sayfa 2

Bensu Soral ile Hakan Baş'tan konuyla ilgili açıklama gecikmedi.

212
Boşanacakları konuşuluyordu! Bensu Soral ve Hakan Baş cephesinde flaş gelişme - Sayfa 3

Çift sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımda "Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır.

312
Boşanacakları konuşuluyordu! Bensu Soral ve Hakan Baş cephesinde flaş gelişme - Sayfa 4

Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz, birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerine yer verdi.

412