Polemik & Kulis
12 Oca 2022 14:54 Son Güncelleme: 12 Oca 2022 14:57

borsamanset.com, 3N Medya Grubu'nun bünyesine katılıyor

Kısa yayın hayatında bir çok başarı elde eden www.borsamanset.com çok önemli bir değişim geçiyor. borsamanset.com, 3N Medya Grubu'nun bünyesine katılıyor.

Genç bir haber sitesi olmasına rağmen; finansal piyasalarda, tanınan ve güvenilen bir yayın markası haline gelen www.borsamanset.com çok büyük bir medya grubunun bünyesine katılıyor.

Son dönemde gelişimi ve yatırımlarıyla dikkat çeken 3 N Medya Grubu'nun bünyesine katılan www.borsamanset.com artık çok daha güçlü yayınlar yapabilecek.

Bünyesinde, TV100, Bizimev TV,  Show Radyo, Radyo Viva gibi önemli yayın markalarını bulunduran 3 N Medya Grubu, www.borsamanset.com ile borsa ve finans yatırımcısına ulaşacak.

3N Medya Grubu'nun gücüyle; yeni yatırımlar yapacak; farklı anlarda yayın yapacak olan borsamanset.com, son dönemde büyük ilgi duyulan borsa, kripto para, döviz piyasaları ve ekonomi haberlerinde yeni persfektifler geliştirecek.

Türkiye'nin en çok okunan ilk 3 borsa haber sitesinden biri olan borsamanset.com, güçlü bir medya grubunun desteğiyle çok daha büyük adımlar atabilecek.