Magazin
15 Nis 2024 12:02 Son Güncelleme: 15 Nis 2024 12:04

Bon Jovi'den sevenlerini üzecek haber

Dünyaca ünlü rock grubu Bon Jovi'nin kurucusu Jon Bon Jovi, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle müzik kariyerinin tamamen bitebileceğini söyledi.

Bon Jovi'nin 62 yaşındaki solisti Jon Bon Jovi, iki yıl önce ses tellerinin körelmesi nedeniyle ameliyat olmuştu. Jovi, bir süredir de her gün ses rehabilitasyon seanslarına katılıyor. Ancak ünlü müzisyen tüm bu iyileşme çabalarına rağmen her şeyin pek de iyi gitmeyebileceğini açıklayarak hayranlarını endişelendiriyor.

The Sunday Times'a verdiği yeni röportajda Bon Jovi, ses yeteneğinin azalması ve performansını etkilemesi halinde işinin biteceğini söyledi:

"Şarkı söylerken harika değilsem, bir zamanlar olduğum adam olamıyorsam o zaman işim biter. Stüdyoda olmakla yola çıkmak arasında büyük bir fark var. Yeni bir albüm kaydettik. Her gün ses terapisinde şarkı söylüyorum. Ama haftada dört gece, her gece iki buçuk saat performans sergilemek istiyorum ve ne kadar iyi olabileceğimi biliyorum. Eğer bu adam olamayacaksam, Şişman Elvis olmaya ihtiyacım yok."